МУТРА в мозъка на КОСТИТЕ си! Един ден ще се събудим всички КЛОНИНГИ МУТАНТИ на ГЕРБ, а ЧОВЕКЪТ ИЗЧЕЗНАЛ! Изчезна и БСП, защото… След 50 г КОЙ ще си спомня за БОРИСОВ?

Мутра в мозъка на костите си. Един ден ще се събудим всички клонинги мутанти на ГЕРБ, а Човекът изчезнал. Ако не сте гледали пресконференцията на Борисов и сте нормални и мислещи хора, а не клонинги няма как да не сте разбрали, че ни управлява най-голямата Мутра в цялата история на България. Ето гледайте: https://www.facebook.com/boyko.borissov.7?fref=nf
Той, искал и Плевен и Добрич и.. щял да ги вземе, но ги съжалил и ги дал. Достатъчно било само да отиде и … Че то поведението на Волен Сидеров пред клекшопа и в НАТФИЗ беше по-човешко, а този ненадминат наглец.
За този нечовек изборите и властта, тоест европейските пари са гладиаторска битка до смърт на един от робите, а Негово Величество Народът е публиката от роби. Борисов гладиаторът обаче също е роб, но на Господарите, които са в ложата. Всичко е позволено долу на арената – и гранатомети и купуване на гласове, всичко, защото са безнаказани. Защото Господарите са купили прокуратура, съд, комисии, секции, избиратели. Хората гласуват за ГЕРБ, защото знаят, че парите са в тях. Избирателят се страхува, че ще загуби работата си, а работодателят натиска слуужителите си да пускат за кметове на ГЕРБ, защото иначе няма да има обществени поръчки и европейски проекти, тоест заплати.
БСП изчезна от картата на България, защото пенсонерите, които гласуваха за тях измряха. Червените ще изчезнат напълно за сметка на клонингите мутанти.
След 50 г кой ще си спомня за Борисов? Никой! Защото тези, които са на 20 г днес ще са умрели от стрес и болести да изплащат милиардите заеми на Борисов, а днешните живи клонинги на ГЕРБ ще са с деменции.
Всичко това са глупости ще кажат днешните клонинги на Борисов. За тях са глупости, но за мислещите хора не са.
Izbori_obshtini 2015
Това е България днес. Вижте общините които владее ДПС. Към тях добавете и тези на ГЕРБ, защото в почти всяка втора община циганите, които владее ДПС гласуваха за ГЕРБ срещу постове, обществени поръчки и евро пари. Така властта на ДПС е 1/2 от България.

Подобни новини

Оставете коментар