ДЪРЖАВАТА е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВРАГ на всички нас. Държавните служители ОСЪЗНАВАТ ли, че работят за най-големия си враг? И това е така, защото….

Държавата е най-големият враг на всички нас. Държавните служители без значение полицаи, военни, … работят за най-големия враг на обществото. Защото държавата ни граби на всяка крачка за всичко. И това е така, защото в момента държавата е собственост на капиталите на Америка и Европа, но не и на гражданите, които живеят в нея. Кой ще бъде във властта няма значение. Имената не са Борисов, Орешарски, Пеевски, Доган, Местан, Цецка…. Имената са Корупция, Лъжи, Заеми, Лакейство…
Да вземем Румъния. Излязоха 25 000 и правителството подаде оставка, но какво от това. Новите ще бъдат същите, защото системата ще ги възпроизведе, само имената ще са други. В България и в която искате капиталистическа държава вземете е същото. В капитализма абсолютно всичко е възможно, защото управлява Негово Величество Капиталът. В капитализма няма социална държава има капитали.
Todor_Jivkov_10_lv_Boiko_Borisov_20_lv_produkti
Снимка Фейсбук
Сравнете Социализма и Капитализма в България и сами ще си отговорите кога държавата е била твоя, социална и кога ти е враг.

Подобни новини

Оставете коментар