НОВ СКАНДАЛНО РАЗОБЛИЧАВАЩ запис за БОРИСОВ: Янева: Бойко е натискал Цацаров страшно много, направо го е..! Слугите МЕДИИ мълчат

Излезе нов скандално разобличаващ запис за Бойко Борисов, но слугите медии мълчат. Думичка не казват.
В аудио записа се чува как подсъдимата Владимира Янева – уволнена от поста председател на Софийския градски съд казва: „Бойко е натиснал страшно много главния прокурор. Направо го е подлудил“.
Преди това прокурорът Георги Колев обяснява на Янева, че е по-добре да я отстранят от поста, защото иначе ще бъде привлечена като обвиняема и тогава по закон ще бъде отстранена. Жоро, както го нарича Янева в записа признава, че е направил всичко за да спаси Янева.
Тя влезе в съда като обвиняема по делото „Червеи“, защото е разрешила без да има това право проследяване на цялата система на МВР. Познайте кой го е поискал от Янева.

Скандалното в този запис е доказателството, че главният прокурор е бухалка в ръцете на Бойко Борисов, а по Конституция съдебната власт е независима от изпълнителната. Думите на уволнения прокурор Кокинов отново се потвърждават: „Ти си го избра“. Няма как обаче главният прокурор, който Борисов си е избрал да започне разследване на своя господар или на самия себе си.
Cacarov_Vladimira_Qneva_prokuror_Georgi_Kolev_3_portreta_6_11_2015
Снимка Интернет
Цацаров, Владимира Янева и Георги Колев са пионки в ръцете на Бандит №1. Янева беше употребена от семейния и приятел Цветан Цветанов и хвърлена на съда.

Подобни новини

Оставете коментар