ШАРЛИТА, САМОУБИЙТЕ СЕ или… РУСИЯ ГНЕВНА на Шарли ебдо за КАРИКАТУРА с 224 загинали в самолета Руснаци: АМЕРИКА ни сложи БОМБАТА…

Шарлита в България и по целия свят, самоубийте се. Или за да ви прости Господ сложете в профилите си в социалните мрежи – Аз не съм Шарли и никога няма да бъда.
Русия е гневна на сатиричното френско списание „Шарли Ебдо“ за тези карикатури, които пусна по повод взривения руски самолет и 224-мата загинали.

„В нашата страна можем да наречем това с една дума: кощунство. Това няма нищо общо с демокрацията или себеизразяването“, каза Дмитрий Песков, говорител на руския президент Владимир Путин.
Една от карикатурите показва отломки от самолета и човешки останки, които падат върху въоръжен терорист от „Ислямска държава“ с текст:
„Руската авиация интензивно бомбардира“, като тук се има предвид руските въздушни удари в Сирия.
На друга карикатура е нарисуван череп с очила и катастрофиралият самолет. На нея пише: „Опасността от руски нискотарифни самолетни компании“, а отдолу черепът заявява: „Трябваше да хвана Еър Кокаин“ – има се предвид наскоро разразил се скандал, свързан с френски пилоти, пренасящи наркотици от Доминиканската република.
В рускоезичния „Туитър“ има хаштагове „Шарли ебдо“ и „Аз не съм Шарли“.
„Имали някакво ограничение на русофобията по страниците на западните медии“, написа председателят на Комисията по международни отношения към руския парламент Алексей Пушков.
„Докато целият свят ни съчувства, „Шарли ебдо“ проповядва своето гнусно право на кощунство“, добави той.
„Това не е сатира, а гнусна подигравка“, каза заместник-председателят на долната камара на руския парламент Иван Мелников.
Карикатурите, публикувани в сряда, не бяха отразени като цяло от френските медии.
Междувременно главният редактор на списанието Жерар Бриар отговори на коментара на Песков пред RFI, че понятието кощунство за списанието не съществува.

За Америка също не съществуват думите човечност, кощунство и т.н. Редови руснаци коментират, че бомбата в самолета е сложена от американците заради ударите на Русия в Сирия. Оказа се, че контролът на летището за багажа е бил толкова корумпиран, че за 20 долара подкуп няма да ти проверят багажа. Това ЦРУ го знае отлично и ни взривиха, се коментира сред руснаците и те питат – Откъде на къде Америка разследва и казва кой е поставил бомбата. Защото ги е страх, че руското разузнаване ще стигне до тях извършителите. Властта в Кремъле обаче мълчи.
Шарли Ебдо карикатура руски самолет
Карикатури Шарби Ебдо
Това са гнусните карикатури заради които всички шарлита в България и по света могат спокойно да се самоубият. В това число хванати за ръце Меркел, Оланд и всички останали двуличници рководители на държави, които бяха на изкуствената демонстрация в Париж. В България самоубийствата могат да започнат от президента Плевналиев, Борисов и всички останали двуличници надолу по пирамидата.

Подобни новини

Оставете коментар