ПРОТЕСТ – БОНБОН.. БЪЛГАРИЯ живее с МИНУС 3 МИЛИАРДА на година ДРАМАТА е фундаментална, политиците ЛЪЖАТ за да… и всичко ще завърши с….

Протест – бонбон! България живее с минус 3 млр на година. Драмата е фундаментална. Политиците лъжат за да печелят време, обяви социологът Андрей Райчев. и каза още:
karikatura_BB_kam_Goranov_Nameri_li_kinti
„Не искат да правят реформи, защото много добре знаят, че живеем по-добре отколкото ни се полага и тези реформи ще ги изметат. 300 болници, трябва да останат 50. Висшите училища – 59, трябва да останат 20. Тя е уникална ситуация, откриват още 2 ВУЗ-а, и общо обявяват 70 000 места за студенти, а те зрелостниците са 50 000. Ами тока, всяка година минус 2 млр. Затова всяка година ще се вземат заеми, заеми и стигаме до Гърция. Кой ще плаща – деца, внуци, децата, внуците им и никога няма да платят. В семеен вариант ще ви го обясня. Нямате достатъчно приходи, вземате заеми и един хубав ден ти вземат апартамента. През 90-те години беше хубаво да работиш в частна фирма, а днес няма нищо по-добро от държавната работа, което е означава произнесена смъртна присъда за тази държава“.
Бившият посланик в Русия – Василев допълни: „Политиците в България нямат връзка с народа. Те не се занимават с икономическото развитие на България, а с освояване на еврофондове. Няма мобилизиращ текст за населението, което означава че няма бъдеще за тази държава.
bonboni_6epa_grabi
Снимка Интернет
Бонбони има за всеки протест – полицаи, библиотекари, синоптици, ….

Подобни новини

Оставете коментар