Борисов: ТЕРОРИЗМЪТ ще бъде победен ХА-ХА: Това означава да победиш АМЕРИКА, господаря си, който… Тероризмът е у самите вас, във вашата…

Бойко Методиев Борисов написа преди минути в изключително активния си PR профил във Фейсбук: Тероризмът ще бъде победен. Следя с гняв и възмущение новините за атентатите в Париж тази нощ. Тероризмът ще бъде победен. Тази атака срещу Франция и ценностите, които тя символизира, укрепва още по-силно волята ни за борба с тероризма.

Ха-ха: Това означава да победиш господаря си Америка, която създаде терористите в арабския свят за да владее петрола и всичките му богатства. Тероризмът не може да бъде победен, защото той е у самите вас. Във вашата политика. Все едно да победите, тоест да застреляте самите себе си.
Проблемът е, че заради политиката ви умират невинни хора. Поискайте прошка от тях.
teroristi_s_maski_s_raketi
Снимка Интернет
Камикадзетата убийци в Париж са крещяли: Това е за Сирия, това е за Ирак. Вашият президент е виновен за това. Същото засега не се случва в Америка, защото секретните служби ги ловят преди стрелбата и бомбите. Основно правило в живота – На всеки терориръм има равен с обратна сила тероризъм.

Подобни новини

Оставете коментар