ОРБАН: 3-те млр € ЕВРОПА трябваше да даде на БЪЛГАРИЯ и ГЪРЦИЯ, а не на Турция! БОРИСОВ… Дончева: За нас ценност е да станем БОГАТИ и ИЗВЕСТНИ, а за тях… Кой купува ЕВТИНИЯ ПЕТРОЛ от Ислямска държава – Америка Нямам думи за президента, да каже: РУСИЯ запали..

Унгарският Путин – Орбан обяви, че е молил европейските лидери да не дават 3 млр евро на Турция, а тези пари да бъдат вкарани в България и Гърция по-равно като външни граници на Европейския съюз. Целта е да не бъде допускан нито един бежанец, а Турция като ги пуска и види зора, че се пълни сама ще вземе мерки.
Срам за България, срам че Борисов не е натискал за тази мярка ЕС, а трябва Орбан да го прави.
„Не всички решения на ЕС са панацея. Ние трябва да мислим с главите си. За нас обаче ценност е да станем богати и известни. Европа е двулична и цинична. За тях ценностите са други. Кой купува евтиния петрол на Ислямска държава – Америка. Европейските и американски политици са в битка за пари, влияние и територии. Алтернативата днес е безопасността на живота на всеки един от нас. Когато се водиш от народа си ти ще вземеш повече верни решения. Източно-европейските държави не сме кухи лейки. Първите ни хора обаче когато отидат в Брюксел първо питат – Как ще гласува Меркел. В Германия имало 300 000 бежанци без документи за самоличност… Ами президента Плевналиев. Нямам думи за него. Да каже, че Русия е запалила хибридна война в Европа. Такова докарване на Америка няма по света. И това заради един втори мандат“.
G20_Antalia_15_11_2015
Снимка Интернет
Лидерите от G20 се събраха в Анталия (Турция) вчера. Ето ги терористите, всички на едно място. Всеки ден, всяка секунда тези хора мислят за пари, власт, влияние и завземане на нови територии и очакват всички да им се подчиняват. Е няма как да стане. На всяко действие има равно по сила и обратна посока противодействие.

Подобни новини

Оставете коментар