ЕВРОПА зачеркна БЪЛГАРИЯ. ОЛАНД: Затваряме границите ШЕНГЕН за емигранти. Залива ни ПЯНАТА на БЕЖАНЦИТЕ.

Европа зачеркна България. Президентът на Франция Франсоа Оланд обяви, че Европа ще затвори границите си за емигранти в рамките на Шенген. С други думи от вълната бежанци пяната ще залее държави като България, които са извън Шенген и пред границите на Шенген.
Интересно е и нещо друго. Как така Франция сама, без разрешение на Америка бамбандира Ислямска държава, след като американците до вчера твърдяха, че няма как да бомбандират, защото щели да се сблъскат с руските самолети. И не отиде ли във Франция днес американецът Кери за да издърпа ушите на непослушния Оланд?
6engen_zone_Evropa
Снимка Уикипедия
Шенгенско споразумение
Подписано е на 14 юни 1985 г. на борда на кораба „Принцеса Мария-Астрид”, в Шенген, Люксембург (град край границата с Франция и Германия) между 5 от тогавашните 10 страни-членки на Европейската общност: Белгия, Западна Германия, Люксембург, Нидерландия, Франция.
Пълното прилагане на шенгенското споразумение започва от юли 1995 г. с премахване на контрола по границите между 6 от подписалите споразумението страни. Целта на споразумението е да премахне граничните контролно-пропускателни пунктове в шенгенското пространство и да съгласува контрола по външните граници.
В Шенгенското споразумение се включват по-късно и други европейски страни, включително и нечленуващи в Европейския съюз. Днес в споразумението участват общо 25 държави: Австрия, Белгия, Германия, Гърция, Дания, Естония, Исландия, Испания, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Франция, Чехия, Швейцария и Швеция, като образуват т.нар. Шенгенско пространство или Шенгенска зона.
Измежду страните-членки на Шенгенското пространство 3 държави – Исландия, Норвегия и Швейцария, не са членове на ЕС.

Подобни новини

2 Thoughts to “ЕВРОПА зачеркна БЪЛГАРИЯ. ОЛАНД: Затваряме границите ШЕНГЕН за емигранти. Залива ни ПЯНАТА на БЕЖАНЦИТЕ.”

  1. СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ ИЛИ ПРОСТО ФАШИЗЪМ. БИОРОБОТ (роб – стока – предмет) ИЛИ ЧОВЕК. КОЙ СИ ТИ, КЪДЕ СИ ТИ, ЗНАЕШ ЛИ ТИ РЕАЛНО ТОВА.

    Държава е политическа общност, заемаща дадена територия, имаща организирано правителство и ПРИТЕЖАВАЩА вътрешен и външен суверенитет. Шепа политици на държавите в ЕС ДОБРОВОЛНО са се ОТКАЗАЛИ от суверенитет. ЕС е империя, няма държави, има колонии безусловно подчинени на една централна власт от шепа хора. Гражданите на ЕС нямат право на реална власт и реална (пълна) информация, защото реално са роби, а не граждани (суверен). Никой НЕ е питал гражданите на тези държави, дали са СЪГЛАСНИ да бъдат колония, извинете, част от ЕС. Империята ЕС е изградена от шепа политици, но БЕЗ съгласието на техните граждани (суверена). Даже гражданите в държавите от ЕС не знаят РЕАЛНО, какво са подписали от ТЯХНО име политиците им. Шепа политици НЕ могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, защото реално суверенът, това са гражданите, а НЕ политиците. Ако шепа политици могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, тогава НЯМА граждани, а има роби. Ето защо ВСЕКИ договор или закон, гласуван или подписан САМО от шепа политици е узаконено беззаконие над реалния суверен (гражданите). Характерно за ЕС и представителната демокрация са двойните стандарти. Там където има двоен стандарт, там ВИНАГИ има робство или фашизъм. Когато някой се мисли за по-висш от останалите и твърди, че Вие трябва да го следвате – именно това е фашизъм. Само единният стандарт за ВСЕКИ човек е справедлив, само тогава няма робство, само тогава няма и фашизъм. Всеки човек е УНИКАЛЕН и НЕ може да бъде равен или представляван от никой друг. Това съвсем НЕ означава, че стои по-високо или по-ниско от себеподобните. Това означава, че всеки е ЕДИНСТВЕН сам по себе си тук и сега, и НЕ може да бъде представляван от ДРУГ човек, защото ВСЕКИ човек е тук и сега. Пример за орязана пряка демокрация, Швейцария и Исландия, но ДОРИ и орязана, пряката демокрация започва тук и сега да работи за гражданите, само за гражданите, за ВСЕКИ гражданин. При пряка демокрация няма преход, няма утре, защото пряка демокрация е ВИНАГИ тук и сега (всеки ден). Времето Ви…Свърши. Това е ВСИЧКО.

  2. СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ ИЛИ ПРОСТО ФАШИЗЪМ. БИОРОБОТ (роб – стока – предмет) ИЛИ ЧОВЕК. КОЙ СИ ТИ, КЪДЕ СИ ТИ, ЗНАЕШ ЛИ ТИ РЕАЛНО ТОВА.

    Манипулиране на самосъзнанието и лъжата, са ОСНОВНИ методи на рекламата и пропагандата в представителната демокрация като: фашизъм, социализъм и капитализъм – „свобода“ и „демокрация“. Лъжа е изказване, за което лъжеца знае или предполага че е неистинно, на което излъгания да ПОВЯРВА, с ЦЕЛ лъжещият да ИЗВЛЕЧЕ някакво предимство или да ПРИКРИЕ някаква грешка или забранено действие. Лъжата е често срещана форма на комуникация и е ОСНОВНИЯТ инструмент във ВСИЧКИ човешки дейности в представителната демокрация. Рекламата на днешно време почти никога не се опитва да въздейства върху рационалното и логично мислене на човека, а ВЪРХУ неговите инстинкти. Целта е чрез провокиране на ОПРЕДЕЛЕНИ емоции, да МАНИПУЛИРА хората да взимат ирационални решения. Ако хората мислеха рационално, щяха да купят по-малко от половината стоки, които произвежда индустрията. Пропаганда е умишлен и систематичен опит, за ФОРМИРАНЕ на мироглед, МАНИПУЛИРАНЕ на познания и емоции и управляване на поведението, с ЦЕЛ постигане на ЖЕЛАНА от пропагандистите реакция. Пропагандата е СРЕДСТВО за влияние, манипулиране и гарантиране на господство на ЕДИН елит (ШЕПА „хора“), една прослойка или един пол, ПОСРЕДСТВОМ лъжи. Пропагандата е ОСНОВНОТО оръжие, с което управляващите в една държава ДЪРЖАТ в подчинение управляваните. Използва се както при диктаторските режими – социализъм и фашизъм (открита диктатура), също и в така наречените държави с „демократични“ традиции (капитализъм „свобода“ и „демокрация“ – скрита диктатура).

Оставете коментар