ЧУДОВИЩЕТО КЕРИ поиска ЧИПОВЕ за всички в ЕВРОПА, като в концлагер. Във всеки един момент ще знаят къде си, какво…. Това е НОВАТА ДЕМОКРАЦИЯ, без грам СВОБОДА и …

Чудовището Кери поиска чипове за всички в Европа. Като в концлагер. Във всеки един момент ще знаят къде си и какви ги вършиш. Това е новата демокрация, без грам свобода и лично пространство. След като демократичният тероризъм на империите Америка и Европа отне икономическата свобода на всеки от нас, сега искат да ни отнемат и личната свобода. Идеята е стара и се търсят поводи за да я повдигат постоянно. Помните „Русият ангел“ – циганското българче в Гърция. Тогава веднага заговориха на всяко новородено да се слага чип. Сега отидоха още по-далече – на всеки европеец да се сложи чип, така терористите нямали шанс. Ето затова Америка създава терористи, за да обслужват личните и интереси във всички сфери на живота. Представи си, ако имаш чип, ти човек ли си вече или животно, което следят всяка една секунда. Даже не можеш в тоалета да отидеш спокойно, да се изпикаеш или пръднеш. Да не говорим, че трябва да забравите за изневери, кражби, далаверии. Ще крадат и ще крадат само техните хора, които държат на верижка. Това е свободата на 21 век.
Keri_kato_4udovi6e
Снимка Интернет
Свободата на 21 век е Чудовище, което те следи какво правиш във всяка секунда.

Подобни новини

One Thought to “ЧУДОВИЩЕТО КЕРИ поиска ЧИПОВЕ за всички в ЕВРОПА, като в концлагер. Във всеки един момент ще знаят къде си, какво…. Това е НОВАТА ДЕМОКРАЦИЯ, без грам СВОБОДА и …”

  1. Ivanka Petrova

    ТОЗИ МОШЕНИК ДАЖЕ МЕ Е ГНУС ДА ГО ПУБЛИКУВАМ !
    ДА НАБЛЕГНЕ ПОВЕЧЕ НА ГАЗОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНАТА МРЕЖА В УКРАЙНА, КЪДЕТО СЛОЖИ РЪКА И ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ЕВРОПЕЙЦИТЕ, ДОКАТО НЕ Е ГРИЗНАЛ ДРЪВЦЕТО!

Оставете коментар