ЕВРОПА вече е БЕЙРУТ: ПЕТИМА стреляха в Кьолн, в кафе, убиха един, раниха… КАЛАШНИЦИ за 260 лв продават в български….., разказа… БОРИСОВ: България е държава, в която…

avtomat_kala6nik
Европа вече е Бейрут. Петима стреляха с автомати в кафене в Кьолн (Германия). Убит е един и родени десетки, съобщи сайтът на местния вестник Der Koellner Stadt Anzeiger. Нападателите са избягали, полицията ги издирва.

Сензационно признание в ефира на БиТиВи преди минути в предаването „Преди обед“ направи певицата Милица от „Тоника“:
„Съвсем скоро бях в един бъългарски град до границата, в едно кафе и до мен на съседната маса мъже разговаряха съвсем спокойно на висок глас и ги чух как договарят продажбата на автомати и гранати. Единият обясняваше, че може да му намери автомат „Калашник“ за 260 лв и украински гранати. Цената на гранатите не чух, но бях шокирана, че свободно може да си купиш калашник за 260 лв“, разказа Милица Божинова.

Ето ви Борисовата реалност, която PR-ите на министър председателя публикуваха вчера в профила му във Фейсбук:
„България показва, че много успешно си пази границите. Видя се при един абсолютно фалшив сигнал как се задействаха нашите служби в Бургас. За преминаващите нелегално границите ни е все по-ясно, че България е държава, през която не могат да минават безнаказано.
Коментар:
Празни приказки. В момента на гръцко-македонската граница има голям наплив на бежанци и Македония обяви, че започна строителството на ограда. И накъде ще тръгнат тези бежанци. Преди 3 дни ви написахме, че Шенген затваря границите си и България и Румъния остават извън. Става ясно, че Шенген даже ще бъде свит до още повече държави. Ще отпаднат Италия, Унгария, Полша….
avtomat_kala6nik
Снимка Интернет
Можете ли да си представите един Калашник да струва 260 лв. Това означава, че всеки, който работи може да си купи поне един.

Подобни новини

Оставете коментар