СИМЕОН ДЯНКОВ: Не влизаме, а ВЕЧЕ СМЕ в ДЪЛГОВА СПИРАЛА! Ще плащат следващите правителства, ако могат или ВДИГАТ ДАНЪЦИТЕ, или… Така със ЗАЕМИ НОН СТОП Борисов може да управлява 2 живота и не му пука кой….

Финансовият министър Симеон Дянков отговори в ефира на БиТиВи: Не влизаме, а вече сме в дългова спирала като тази в Гърция. Ще плащат следващите правителства, ако могат или вдигат данъците, или вземат нови заеми. Бюджет 2016 е без гарнитура. Няма нищо на пицата. Това не е бюджет на реформите, това е бюджет на харчове и нов дълг. За тези 50 милиона лева взети срещу държавни ценни книжа притеснителното е, че не е ясно, кой е купил тези облигации. Нямало е публичност. Нямало е търг, на който държавата е можело да вземе по-добра цена. И за какво ще отидат тези 50 000 лв или правим услуга на някой.
С Бойко Борисов се чуваме често. Последният път ми се обади да ме пита тези атентати в Париж как ще се отразят на икономиката. Мисля, че няма да се отразят, защото последните години икономиката на Европа върви нагоре“.
Коментар:
Естествено Бойко Борисов ще взема всяка година нов заем и нов и нов и въобще няма да му пука кой ще плаща, кой ще дойде след него, защото така със заеми може да управлява 2 живота, ако не бъде изгонен с камъни.
Simeon_Diankov
Снимка Интернет
Симеон Дянков ви обясни какво е бъдещето на България – бъдещето е Гърция, нови заеми, по-високи данъци, повече бездомни и безработни, повече бедни, новече администрация, която да държи на власт самата власт.

Подобни новини

Оставете коментар