КРИСТАЛНО ЯСНО е: УМИШЛЕНО УБИХА РУСКИТЕ ПИЛОТИ. АМЕРИКА заповяда на ТУРЦИЯ да го направи без значение навлязал ли е или… ЦИНИЧНО е, но БЪЛГАРИЯ ПЕЧЕЛИ от конликта, защото…

Кристално ясно е. Умишлено събориха руския самолет, защото Турция и Америка са на страната на терористите. Не случайно убийството на двамата пилоти стана когато Оланд беше при Обама за да уговаря световна коалиция срещу Ислямска държава. Оказа се обаче е отишъл да иска подкрепа от самата Ислямска държава в лицето на Америка. Обама веднага коментира, че застава зад Турция, защото била Натовска държава и защитила границите си. Детайлите за инцидента изобщо не са важни, защото Турция получи нареждане да свали руски самолет без значение навлязал ли е или не е навлязал във въздушното и пространство. Причината е, че Русия ще унищожи партньора им Ислямска държава като бомбандира цистерните им с петрол за Турция. Видяхте, че тези тюркмени в Сирия официално подкрепени във вчерашното изказване на Обама, наречени от Америка умерени бунтовници как зверски убиха руския пилот. Показаха видеото също като терористите, без притеснение.
Води се война между Русия срещу Америка и Турция. Европа е в нищото. Оланд ходи като чучарка между едните и другите и търси подкрепа за обща коалиция, но няма да я получи, защото Обама и Ердоган са на страната на терористите.
Какво ще се случи:
Русия ще продължи да бомбандира и унищожава Ислямска държава като вече няма да минава близо до границата с Турция, но това не значи, че няма да има нови нейни свалени самолети и турски такива.
От целият този конфликт, колкото и цинично да звучи България засега печели руските туристи, които няма да отидат в Турция заради опасност от атентати, а ще дойдат на нашето Черноморие. Но лятото е далече. До тогава даже Господ и Аллах не знаят какво ще се случи.
Турцию к ответу, руснак протестиращ
Снимка gazeta.ru
Отговорът на Русия към Турция вече е факт. Външният министър трябваше да е на посещение в Истанбул, но то е отменено. Ердоган трябваше да посети Москва през декември, но е изпратен отказ. Това на дипломатическата сцена. На бойната се очаква свалянето на турски самолети до границата, а иначе бомбандировките на терористите ще бъдат засилени.

Подобни новини

Оставете коментар