СКАНДАЛ в ефира на БНТ! ГОСТ НАПУСНА студиото заради АМЕРИКАНОФИЛИ… Терзийски преди да стане: САЩ избиха 500 000 граждани в…

Скандал стана в ефира на БНТ. Гост напусна студиото заради американофили. Става дума за Калин Терзийски, който беше единственият опонент на 3-ма русофоби плюс още двама водещи, които се мъчеха да го убедят, че Америка е невинна за руския самолет в Сирия.

„В Ирак САЩ избиха 500 000 граждани докато внедряват демокрация. Забележете бащите на Демокрацията и Свободата – Джефърсън, Франклин и всички останали са били робовладелци. Имали са хиляди роби, които са можели да убиват когато си искат. За каква свобода говорим. Човекът е едно ужасно, отвратително животно, което живее в джунгла и по-силният изяжда по-слабият. Ние в България се оплакваме, но имаме 14 000 лв на човек брутен вътрешен продукт за година, като 50% от тези доходи са сива икономика. Какво да кажат в Бангладеш, където на човек тази цифра е 700 долара. За каква свобода говорим“, каза Терзийски и изненадващо за всички стана и си тръгна от студиото без обяснения защо го прави.
Kalin_Terziiski_калин_терзийски
Снимка Интернет
Калин Терзийски се ядоса на американофилите в ефира на БНТ, стана и напусна студиото.

Подобни новини

Оставете коментар