БАНДИТЪТ 2016 ни струва по 740 лв от всеки нас само за заема от 5,3 млр ОТДЕЛНО от 1.01: ТОКЪТ нагоре, заради свободен пазар, КЕВР няма да определя цената, по-високи… БАНДИТЪТ умишлено заложи по-малко приходи, защото автоматично…

Бандитът 2016 ни струва по 740 лв от всеки един от нас само за да платим заема от 5,3 млр лв. Отделно от 1 януари 2016 цената на тока ще се вдигне от 10 до 20, даже 30%, защото секторът се либерализира. Тоест свободният пазар ще определя цената на тока и досегашната комисия КЕВР няма да има думата. На човешки език казано на пазара ще са не само 3-те доставчика досега – ЧЕЗ, EVN и Енерго про, а и други, нови играчи. Всички те сами ще определят цената на тока.

По-високи данъци и такси ще плаща българинът в общините. Отделно виинетки и каквото се сетите. Умишлено в Бюджет 2016 са заложени по-малко приходи, като целта е да има преизпълнение и то автоматично да се преразпределя от Министерския съвет непрозрачно за каквото реши Бандитът. А той ще реши да дава там където има протести. Това ще са около 2 млр лева джобни пари за най-омразният човек на българина. Във всички останали правителства в миналото преизпълнението е било до 500 млн при заложен реален, а не фалшив бюджет и парите предвалително се е знаело, че отиват за общините.

В момента изобщо не е нужен нов заем от 5,3 млр, защото в резерва има 11,5 млр и пари могат да се вземат от там. Критичният мининум на резерва е 4,5 млр, така че пари има достатъчно. То е все едно да имаш 1000 лв, да ти трябват 500 и да отидеш да вземеш заем с лихва от 10%.
Boiko_Borisov_darji_sabq_dovolen_mutra
Снимка Интернет
Бандитът 2016 наточи меча с, който да отсече главата на българина. Доволен е, че Европейската империя и Америка му пазят гърба колкото и да вдига цените, колкото и българи да пукнат. Това за един бандит няма значение, важно е да бъде на власт и изпълнява заповедите на господаря. А те са – заеми, по-високи цени за да се платят само лихвите, нови заеми, още по-високи цени,… и така до гроб.

Подобни новини

Оставете коментар