ЖЕЛЕЗНИЯТ ПУТИН: Аллах наказа жестоко ръководителите на ТУРЦИЯ като ги лиши от… Няма да се разминат само с домати и … Влязохме в Сирия за да СПАСИМ СВЕТА! Отговорът на ЕРДОГАН: И РУСИЯ участва в търговията с контрабанден петрол от…

На годишното си обръщение към руския народ железният Путин пред 1000 души – депутати, членове на правителството и президенстката администрация се подигра на Ердоган и Давутоглу:
„Аллах реши да накаже жестоко ръководителите на Турция като ги лиши от разум. Ние знаем какво да направим и няма да го направим само веднъж, а няколко пъти. Няма да се разминат само с домати и туристи. Няма да им се размине. Ще съжаляват многократно за това, че свалиха умишлено нашия самолет. Ние никога няма да забравим какво се случи. Нека да не очакват от нас дрънкане на оръжие и опасни за света операции. Ние влязохме в Сирия за да спасим света“, каза пред целия свят Путин.
Отговорът на Ердоган беше страхлив и шизофреничен: И Русия участва в търговията на петрол от Ислямска държава.
Вчера руското министерство на мащабен брифинг показа на журналисти от цял свят сателитни снимки как петроловози от Ислямска държава минават спокойно турската граница и отиват в завода „Батман“ на 100 км навътре в Турция. Руснаците показаха 3600 камиона на паркинг, които чакат за да возят контрабанден петрол към частния завод на сина на Ердоган, а зет му е министър на енергетиката.
Putin_godi6no_obra6enie_otzad_bqlo_sinio_4erveno
Железният Путин в годишното си обръщение към руснаците днес.

Подобни новини

Оставете коментар