НАРОДЪТ изригна: На ВЪСТАНИЕ срещу посещението на УБИЕЦЪТ ДАВУТОГЛУ, в София на… Турчинът идва да УГОВОРИ с ВАСАЛА си колко…

Българинът изригна в ефира на телевизиите:
„На въстание срещу посещението на Убиецът Давутоглу в София на 15 декември“.
Водещите се видяха в чудо, как рязко да променят темата на разговор пряко в ефир, за да не ги уволнят. След умишленото сваляне на руския самолет настроенията на българите срещу Турция са революционни. Масло в огъня наля и тайното споразумение между Меркел и Турция за 500 000 бежанци от Турция в Европа.
Затова Давутоглу и Ердоган са персона Нон грата в България.

Отделно турците нахлуха в Ирак и получиха ултиматум от иракчаните да се върнат обратно иначе ще има патаклама. Срокът изтича днес. На фона на сложната обстановка Давутоглу идва в България. Основната причина са бежанците. И от Брюксел вече признаха, че има споразумение между ЕС и Давутоглу 500 000 бежанци да минат от Турция в Европейския съюз. Въпросът е колко от тях Борисов ще кандиса да приеме. Това идва да договаря Давутоглу.
Borisov_Davutoglu_
Снимка The European Council
Васалът забавлява своя Султан Давутоглу. Той обаче е твърде далеч от Султан Сюлейман и неговия Великолепен век. Тогава Сюлейман е имал принципи и към себе си и съм васалите си:
– Бъди смирен
– Никога не се възгордявай
– Убий самолюбието, иначе то ще те убие
– Уважавай закона
– Бъди верен на народа си

Подобни новини

Оставете коментар