ПУТИН: Отнемаме ЧАСТНИ ИЗОСТАВЕНИ ЗЕМИ в полза на… МЕДВЕДЕВ: Русия си е САМОДОСТАТЪЧНА, въпреки че… УКРАЙНА няма да плати дълг от 3 млр, АМЕРИКА и ЕС казаха нямаме пари за… Пледираме НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ, това е СВИНЩИНА…

В заседание на руското правителство излъчване пряко в ефир така, че цяла Русия да знае какво се обсъжда, как се обсъжда и какви решения се вземат Путин обяви: Ще отнемем частни изоставени земи в полза на регионите срещу наем. Това разбира се ще стане, ако собствениците не ги обработват. Целта на тази мярка е да използваме целият ресурс на държавата в полза на всеки един руски гражданин“.
В тази връзка Медведев каза следното в предаването „Разговор с премиера“:
„Нашата икономика си е самодостатъчна, въпреки че никоя държава в света не може да си е самодостатъчна, но явно ние можем. Разработихме антикризисен план. Банковата ни система е стабилна. Планираме 1% ръст слледващата 2016 г. Най-песимистичният вариант е 0% ръст, заради армията, защото няма ли армия, няма държава. Мит е, че военните разходи са се повишили, а социалните са намалели за сметка на военните. Украйна отказва да плати дълг от 3 милиарда долара. Падежът е на 20 декември, но те няма да го платят. Америка и Европейския съюз не искат да помогнат на Украйна да плати, затова ние ще заведем дело в международния съд и ще пледираме несъстоятелност на Украйна. Знаехме, че Киев ще направи така, това е геноцид и свинчина“.
Rusia__kombaini_janat
Снимка Интернет
Русия си е самодостатъчна.

Подобни новини

Оставете коментар