НАРОДЪТ му иска ОСТАВКАТА, той рита мач и маже за ХЪБ след 3 г Само ГЛАДЪТ ще му ВЗЕМЕ ГЛАВАТА, не протестъри, не … ПРОБЛЕМЪТ на БЪЛГАРИЯ са самите българи

Народът му иска Оставката, той рита мач и лъже и маже за хъб от Гърция след 3 г. Само гладът ще му вземе главата. Не протестъри, които са Троянски коне, не опозиция каквато не съществува, не реформатори, които са платени лакеи, не Национални фронтове за спасение на България, АБВ-та, които спасяват себе си, не… Единствено гладът. Потресаваща статистика от днес: 47% от българите не си дояждат. И защо не си дояждат, защото трябва да си платят робските данъци и после да ядат, а те парите свършили.
Проблемът на България са самите българи, коментира чужд астролог.
„Земята на която е България е под знака на Телец, тоест вековна територия здраво стояща на картата. Враговете на тази земя са самите обитатели, в случая вие българите“, коментира чужденецът.
След идването на кабинета Борисов 2 раждаемостта в България е паднала със 7%, а държавата са напуснали 8%. И това само за година и малко.
Майките с деца, които вчера протестираха срещу Сланината в 24 български града му казаха в прав текст: Убиваш нас, убиваш децата ни, убиваш родителите ни. Единственото ни спасение е да напуснем държавата“.
Boiko_Borisov_po_ekip_otiva_da_rita_ma4
Снимка www.youcomments.com от видео
Геноцидът на България отива да рита мач, докато в същото време в парламента се гласуват промени в Конституцията. Най-малкото е неуважениие към държавността, към парламента, към Конституцията, към…. Най-големият проблем обаче е, че Хората искат справедливост. Каква справедливост, когато ДПС управлява в момента България, а партии като АБВ, Национален фронт за спасение на България и всякакви други са оръдияи от престъпната власт, която се задържа единствено със заеми, заеми, заеми…

Подобни новини

Оставете коментар