Това в ПУТИНОВА РУСИЯ не може да се случи! ВЛАЧИХА за ТОПКИТЕ премиера ЯЦЕНЮК с букет цветя! МАСОВ БОЙ в американския ПАРЛАМЕНТ на УКРАЙНА! ВИДЕО:

Масов бой в парламента на американска Украйна. Това в Путинова Русия не може да се случи. Влачиха за топките премиера Яценюк с букет цветя. След това стана масово меле. Видео:

A fight erupted in Ukraine's upper house of parliament when a member of the legislature attempted to drag prime minister…

Публикувахте от The Telegraph в 11 декември 2015 г.

Подробностите:
Депутат от украинския парламент се опита физически да изнесе премиера Арсений Яценюк от заседание. Скандалът възникна след като Яценюк започна да говори от трибуната за дейността на енергийния министър на страната Владимир Демчишчин. В този момент към трибуната на Върховната Рада се приближи депутат от Блока Петро Порошенко (БПП), който първо подари цветя на Яценюк. След това депутатът физически хваща Яценюк между краката, за да го изнесе от трибуната. В защита на премиера скочиха други депутати и започна масов бой.
Украйна на практика е фалирала държава. До 20 декември проамериканците украинци трябва да платят 3 милиарда $ на Русия за газ. Отворковците обаче отказват да платят. Америка и Европа им казаха: „Оправяйте се“.
boi_v_parlamenta_na_Ukraina
Масовият бой в америсанския парламент на Украйна, след като влачиха за топките премиера Яценюк.

Подобни новини

Оставете коментар