САУДИТСКА АРАБИЯ: Обезглавяват жени за ИЗНЕВЯРА, нямат право да показват лицето си, да шофират, да се срещат с мъж извън семейтвото, да…. АМЕРИКА защо още не нападнала за да въведе ДЕМОКРАЦИЯ?

Днес в Саудитска арабия за пръв в историята на тази тоталитарна територия жените имаха право да гласуват. Малцина от тях отидоха до урните. Властта в тази монархия е съсредоточена единствено в ръцете на краля, а неравенство на половете е тотално.
Закониите са нечовешки, но не странно защо най-горемият бандит в света – Америка още не е нападнала за да въвежда демокрация. Защото има за партньор властта на Саудитска арабия.
Питам те, това човешко ли е:
– обезглавяват жените заради изневяра
– жените нямат право да гласуват наравно с мъжете, за пръв път това се случи днес, като своя вот дадоха едва около 10 000 жени, а бяха се регистрирали 131 000 от население от 21 милиона души.
– жените не могат да излизат навън незабулени, само очите и дланите на ръцете им могат да са видими
– тези, които покажат плът извън очите и дланите, полицията има право да ги бие
– жените в Саудитска арабия не могат да се срещат насаме с мъже, които не са от семейството им. Ако това се налага на публично място, например в кафене, те трябва винаги да са придружени от мъж от рода им
– Съдът наказва младежи да копаят гробове заради смесени партита
– къщите в Саудитска арабия имат отделни входове за мъже и жени, същото важи за училищата, работните места и обществените учреждения
– на жените в Саудитска арабия е забранено да шофират, нямат право на това. В местната религия да управляваш кола е грях. Причината е възможност за контакт с мъже и непокриване на ръцете.
Sauditska_Arabia_jeni_zabuleni
Снимка Интернет
Жените в Саудитска арабия не са хора.

Подобни новини

Оставете коментар