За ГОЛЕМИЯ БАНДИТ СТАБИЛНОСТ означава АВЕРИТЕ му да са добре, а НАРОДЪТ да… БЕДНИТЕ пратиха ВИНЕТКИТЕ на Омбудсмана, крещят: Нарушавате чл.35 от КОНСТИТУЦИЯТА: …

За Големия Бандит стабилност означава аверите му да са добре, а Негово Величенство Народът да мърда колкото може за да плаща данъци и такси. Да му бачкаш, бачкаш, бачкаш на Големия бандит.
„Ако нещо зависеше от изборите, те щяха да бъдат забраненени“, беше каза един умен човек преди 100 г. Ако искаха изборите нещо мъничко да променят щяха да приемат закон за задължителното гласуване. Той щеше да изхвърли от властта ДПС и всички, които разчитат на купения вот. Но политиката е да получаваш без да произвеждаш и няма как сами да си спрат хранилката народна.

Вчера добричлии протестираха за 4-ти път срещу винетките и пратиха жалба до омбудсмана в която пледират, че Конституцията е погазена:
Чл. 35. (1) Всеки има право свободно да избира своето местожителство, да се придвижва по територията на страната и да напуска нейните предели. Това право може да се ограничава само със закон, за защита на националната сигурност, народното здраве и правата и свободите на други граждани.”

„Считаме, че е неправомерно увеличението на винетните стикери на фона на пенсиите, които вземат родителите ни и това ги обрича на невъзможност да посещават здравни заведения и аптеки в общинските центрове. Ако е доброволен акт закупуването на винетка, то държавата трябва да осигури алтернативни пътни артерии от населените места до общински и областни центрове, за които няма да е нужна винетка, а такива няма”, гневят се протестиращите в жалбата до омбудсмана.
Boiko_Borisov_Kubrat_Pulev
За Големия бандит е важно хората с пари, име и положение да са добре. Народът е важно да е беден, за да го купиш на избори.

Подобни новини

Оставете коментар