РАДАН КЪНЕВ: При БКП зависимостта на НАРОДА от ПАРТИЯТА бе 30 % При ГЕРБ завимостта на НАРОДА от ПАРТИЯТА е 90%.. Кънев: Давам ви един симптоматичен пример: За да станеш шофьор в..

При Комунистическата партия зависимостта на Народа от партията беше 30%. Сега при ГЕРБ зависимостта на Народа от партията на Борисов е 90%. Давам ви един симптоматичен пример:
Идва при мен варненец, който е искал да стане шофьор в общинската фирма „Градски транспорт“. Кандидатствал, но му казали, ако искаш да заемеш работата трябва да станеш член на партията. Това означава, че ГЕРБ са превзели Народа на най-ниските нива. Преди, по-време на Комунизма член на партията беше на много по-високо ниво – директор на „Градски транспорт“, а днес е стигнало най-ниското. Тези дето въртят геврека“, обясни в Шоуто на Слави заблуденият реформатор по въпроса – Кой е Борисов.
Помните преди парламентарните избори Радан се кълнеше пред избирателите, че няма да допусне Бойко Борисов да стане премиер. После се извини на варненци, че ги е излъгал, защото кандиса Борисов да стане премиер. Сега трябва отново да им се извинява, че късно му светва, че Борисов е Бандит.
Radan_Kanev_Boiko_Borisov
Познайте от тази картинка – Бандит ли е този и реформатор ли е другия.

Подобни новини

Оставете коментар