ПУТИН пред 1397-ма журналисти от цял свят: ТУРЦИЯ облиза АМЕРИКА по едно място, не знам дали… БЪЛГАРИЯ е без зъби. Създадохме ЮЖЕН ПОТОК за нея, а тя

Пред 1397-ма журналисти от цял свят Путин направи за смях и Ердоган&Давутоглу и Борисов по време на годишното си обръщение към руснаците:
„Турските ръководители облизаха американците по едно място. Не знам дали това е правилно. Не знам дали Америика е искала това. Кемал Ататьорк, който създаде републиката в Турция ще се обърне в гроба, ако види какво правят наследнициите му. За Южен поток беззъбата позиция на българското правителство е потресаваща. Ръководителите на тази държава зачеркнаха националните интереси на своята държава по наясни за самите тях причини. Русия измисли Южен поток за България, а тя не го иска. Щяхме да вложим 3 млр долара в този проект, а България щеше да печели по 400 милиона долара от транзит“, каза в годишното си обръщение към нацията Путин.
pensioneri_gledat_Putin_televizor
Снимка Газета.ру
Руски пенсионери гледат и слушат годишната реч на Путин. Газета.ру пусна още 15 снмки от различни обществени точки, където също гледат на големи монитори речта на Путин, включително на улицата, в болница, в училище по време на час, на гари и автогари и ….

Подобни новини

Оставете коментар