ПЛЕВНЕЛИЕВ РОГОНОСЕЦ отдавна! Развежда се след… От месеци е сам, защото ЮЛИЯНА си намерила нов ЛЮБОВНИК..

България е уникална държава и по отношение на секса и семейството по високите етажи. За 3 години светът и България не видяха президеншата. Даже нейни снимки като тази рядко попадат в медиите. Последната информация е, че Плевнелиев отдавна е рогоносец, живее сам, защото Юлияна си е намерила 35-годишен любовник. Подробностите:

Юлияна, съпругата на президента Росен Плевнелиев, има нов мъж до себе си. Запознати със строго пазената тайна на „Дондуков“ 2 разкриват, че своенравната половинка на държавния глава е разделена с него от пролетта, когато е срещнала любовта в лицето на 35-годишен красавец, пише столичен седмичник.
Преди дни президентската съпруга се е появила на публично място с новия си любовник на парти организирано от близката ѝ приятелка Галя Прокопиева, съпруга на медийния олигарх Иво Прокопиев. Това дава основание на мнозина да предположат, че Юлияна и Росен Плевнелиеви вече не живеят на семейни начала и че президентът е наясно с новия интимен статут на брачната си партньорка.
„Юлияна дойде на купона с много симпатично младо момче, представи го като юрист. Повече от ясно е, че тя има интимни отношения с него“, свидетелстват очевидци.

Ако се вярва на мълвата, която обикаля дискретно президентстката администрация, семейство Плевнелиеви вече даже не обитават обща спалня, макар все още да съжителстват в просторния апартамент в „Резиденшъл парк“ главно заради децата си. Съседи на президентстката двойка обаче твърдят, че твърде често Юлияна не нощувала в семейния апартамент, а остава в квартирата на младия си любовник, който живеел в идеалния център на София – на ул. „Г. С. Раковски“.
Стари познати на семейство Плевнелиеви са категорични, че президентът и жена му са се разделили без характерните за нашите географски ширини драми. Те обаче са решили да разтурят брака си едва след края на президентския мандат на Росен Плевнелиев, който изтича в края на следващата година. Според долитащите слухове държавният глава е решил да напусне България след края на мандата си и да се установи в Мюнхен, където да чете лекции в местен университет. Със сигурност Плевнелиев нямало да бъде последван от съпругата и двете си деца в Германия, но въпреки това държавният глава нямал да забрави задълженията си на родител.

„Бракът на Росен и Юлияна бил изчерпан още когато той встъпи в длъжност като президент. Показателно е това, че президентстката съпруга категорично отказа охрана от НСО и опитите да бъде склонена да обитава държавната резиденция „Калина“ завършиха с провал. Нещо повече – Юлияна по никакъв начин не променила начина си на живот и демонстративно излизала на публични места с мъже, с които ѝ приписваха интимни отношения“, коментират познати на президентстката двойка.

Факт е, че през зимата на 2012 година Юлияна Плевнелиева бе заснета в интимна прегръдка със съдружника си Камен Станев, с когото била сексуално близка дълго време.
Връзката между президентстката съпруга и ИТ специалиста обаче е в историята от миналото лято, когато двамата са се разделили. Остава загадка дали причината е в новия и засега останал неразкрит за медиите 35-годишен атлетичен любовник на фриволната президентша.
Драмата със смъртта на сина им Филип през лятото за кратко сближи двамата съпрузи. Отскоро обаче Юлияна пак се е върнала в обятията на мистериозното си гадже. Росен Плевнелиев пък няма интимна връзка в момента. Той вече бил в обтегнати отношения с говорителката си Мария Иванова, с която го свързваше мълвата. Говори се, че президентът е бил в нейните обятия, когато му се обадили с ужасяващата вест, че синът му е починал. От преживяния шок Плевнелиев се отдръпнал от любовницата си и в момента бил напълно сам.
Uliana_jenata_na_Plevnaliev_s_lubovnik

Подобни новини

Оставете коментар