ТУРСКИ ФИЛМ „България, моята земя“ насажда лъжите: БЪЛГАРИЯ създадена от ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ и че БЪЛГАРИТЕ са били малцинство на… ВИДЕО на 44-минутния филм

В деня в, който Бойко Борисов се прегръщаше с Давутоглу обслужващата турските интереси телевизия „Ал Джазира Свят“ пусна 44-минутен документален филм, който манипулира света с огромни лъжи:
България е създадена от Османската империя.
Турската журналистка Ялда обяснява че цялата страна България е била част от Османската империия през 14 век и турското население живее тук още от тогава. Насажда се лъжата, че България е създадена, след Османската мперия, а не през 681 г, преди 1334-години, много преди Турция.
Лъжите продължават така:
През 1908 г България обявява независмост за да служат българите на руските политици и турците губят почти всички техни територии. Зрителите, които не знаят българската история изобщо не могат да разберат, че България се е освободила от Турско робство, а остават с впечатление, че България е отделена насилствено от Османската империя и сега трябва да се върне на Турция.
Американският историк Джъстин Мак Карти е вкаран в манипулацията. Той обяснява, че Балканите са били турска територия и че българите са били малцинство и, че повечето жители на Балканския полуостров са били мюсюлмани.
„Това, което се е случило на турците на Балканите е едно от най-лошите неща, които са се случвали в човечеството“, лъже този платен амеркански слуга на турците.

(б.а.) Видеото може да гледате само когато сте влезли в профила ви в gmail, защото са вързани с youtube)
Същият този не признава арменския геноцид.
„Дори не можем да повдигаме този въпрос, защото не е имало такъв геноцид през 2015 г“, казва слугата на турските пари.
Позицията му е 1:1 с официалната позиция на турското правителство.
Този американски продажник, обаче е само малко оръдие за подготовка на обществото към голямата цел на Турция – завладяване на България административно и икономически с влизането и в Европейския съюз, когато вече ще сме една държава.
BUL_moqta_zemq_manipulativen_film_na_Al_dzazira
Клетвите на съвременните млади турчета е: Турчин съм, прав съм. Това е имперското останало у тях. Ататюрк пък им е завещал следното: Турчинът няма друг приятел освен турчинът.

Подобни новини

Оставете коментар