ДОГАН им каза: МЯУ, МЯУ „политици“, аз мисля за БЪЛГАРИЯ, а вие … Каза още: Българите няма да са заложниции като украинците, които вече… Още: САЩ рухна като…, РУСИЯ…

След като реч в полунощ на купон се чете по всички медии дума по дума, това означава, че в България всички политици са Мяу, Мяу. Това е единствената политическа реч за България от 3 години насам, категорични са анализаторите.
Според Андрей Райчев речта на Ахмед Доган е била пробългарска, а не проамериканска или протурска или проруска.
„Доган каза 3 неща. 1. Европа е в тежка криза и лидерите и не знаят как да се справят. 2. САЩ изгубиха лидерската си позиция в света и двуполюсният модел вече е многополюсен. 3. Конфликтът Русия – Турция може да доведе българите в България да станат заложници, изкупителни жертви като украинците. Днес какво правят украинците вече няма значение. Нищо не зависи от тях. Конфликтът засяга всички в България разпънати между Турция, САЩ и Русия. Местан не отчита, че Ердоган не е същият, агресивен е. Речта на Доган не е за спасение на ДПС, а за спасение на България. Той мисли за България, а ние и нашите мяу, мяу политици не мислят“, коментира Райчев.
Валерия Велева добави:
„Помня едно интервю на Доган през 90-те години, първото мое интервю с него той ми каза: ДПС ще отстоява интересите на България и ако вече не може да го прави ще го разформировам“.
Според Велева след издигането на Местан ДПС за първи път заема позицията на Турция, но днес Доган не иска България да е пета, шеста колония на Турция и САЩ.
„Речта му е за пробългарска политика, за отстояване на българските интереси, а не на Турция, САЩ или Русия. За Европа казва, че се разпада и ние не сме готови за този процес“, сподели Велева в нощното предаване на Милен Цветков.
Има и други гледни точки като тази на Коритаров и Методиев (досието, сега от ГЕРБ), че тази реч на Доган е за сваляне на Бойко Борисов и прокарване на руска политика в България.
Създателят на републиката в Турция Кемал Ататюрк е казал: Турчинът няма друг приятел освен турчинът.
Днешните млади турци пък се заклеват така: Турчин съм, прав съм!
Dogan_per4em_o4ila_seriozen
Снимка Гугъл
Невероятно, но факт! Турчинът Доган е най-българският политиик на прага на 2016 г.

Подобни новини

Оставете коментар