СИМЕОНОВ нахока в ефир свой ВОДЕЩ заради РУСИЯ и…. СКАТ и АТАКА беснеят, защото ДОГАН ги унижи с… Днес на ТЮРКЯН ЧЕШМА Местан и външният турски министър е трябвало да обявят автономия на….

Шефът на фронта за спасение на Борисов – Валери Симеонов нахока днес свой водещ в ефир. В предаването „Дискусионно студио“ водещият с картонче в ДС Стефан Солаков бе изненадан от директно включване на шефа си Валери Сименов. Агентът беше нахокан затова, че зрителите, които се обаждат хвалят Русия и Доган и хвърлят кал по партията на Симеонов.
„Вие сте член на Изпълнителното бюро на партията“, предупреди Симеонов своя подчинен Солаков, който иначе се правеше на независим журналист. Как може да си безпристрастен в ефир, след като си в Изпълнителното бюро на една партия? В случая обаче виновни са зрителите, които не спираха да хвалят Доган и Русия, като изкараха Ахмед по-голям патриот от всички във фронта на Симеонов взети заедно. Това вбеси Симеонов. На практика партията на Валери Симеонов е една частна фирма за точене на държавни пари, по 11 лв на глас.
Същото е и в Атака, където бълват огън, защото Доган спаси България, докато Атака 10 г се обявява за спасител на българите.

Оказва се, че Доган не само на теория, но и на практика е спасил България, защото днес на Тюркян чешма Местан и външният министър на Турция са щели да обяват автономия на областта с център Кърджали. Информацията е стигнала до тайните служби, които са информирали Доган за да вземе мерки и той на секундата уволни Местан и спря нахлуването на Турция в България. Това е само слух, но 99% достоверен. Отцепването на територии от България автоматично щеше да унищожи ДПС.
Valeri_Simeonov
Снимка Интернет
Каква е разликата между черничкия Валери Симеонов и черничкия Доган?

Подобни новини

Оставете коментар