НОВОГОДИШЕН ПОДАРЪК от РУСИЯ! Спря газа за 500 000 българи, защото българският „Овъргаз“ не е платил на… КАПИТАЛИЗМЪТ освен перчене, празнодумие, безсмислени лентички е и ПЛАЩАНЕ

Новогодишен подарък от Русия за Бойко Борисов и 200 000 домакинства (около 500 000 българи) – без газ и топло, защото българският „Овъргаз“ със собственик Сашо Дончев не е платил на руската държавна „Газпром“.
Реалната информация по проблема е, че вчера „Овъргаз“ получава документ от „Булгар трансгаз“ с нули за доставка за първите 10 дни на януари. Истината е, че „Овъргаз“ не е платил на „Газпром експорт“. Собственикът на „Овъргаз“ Сашо Дончев призна, че е в интензивни преговори с „Газпром“.

За да не студуват от 1 януари половин милион българи държавата ще осигури обществена доставка за тях за 10 дни, но ако не мине плащане не е ясно какво ще стане.
С други думи капитализмът освен перчене, празнодумие и популистки лентички е и плащане.
Borisov_golemi_stakleni_o4i
Бойко Борисов се изцикли като разбра, че половин милион българи остават на студено и веднага събра ресорните чиновници по проблема и бе решено да се подава газ от Обществения държавен доставчик докато бъде платено на руснаците.

Подобни новини

Оставете коментар