83 са милионите $ от САЩ за ЕВРАЗИЯ и ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА през 2016 за АНТИ РУСИЯ Парите са за БОРБА срещу Русия през СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ, телевизии, вестници, … НПО като „Америка за България“ са забранени в Израел, САЩ, Китай и Русия!

83 са милионите $ от Америка за Евразия и Югоизточна Европа през 2016 г за анти руско говорене и провокации и пълни лъжи през социалните мрежи, телевизии, вестници през неправителствени организации (НПО) като „Америка за България“.
Това в Израел, САЩ, Китай и Русия не може да стане, защото в тези държави има закон за забрана на неправителствени организации като „Америка за България“, „Протестна мрежа“ и други такива продажни. Счита се, че подобни организации застрашават националната сигурност.

През 2015 г милионите $ за анти Русия за Евразия и Югоизточна Европа бяха 60 милиона, тоест увеличени са с 23 милиона.
Най-много милиони в България получили медиите на Прокопиев – „Капитал“ и „Дневник“ – 3 млн. лева.
„Медия пул“ на Стояна Георгиева прибрала 1 152 602 лв. Сдружението на Саша Безуханова „Българион“ получило1,3 млн лв. На „Нова телевизия“ дали близо 900 000 лева. Лора Крумова и Галя Щърбева и тяхното предаване били оценени на 802 000 лв. „Протестната мрежа на Антоанета Цонева се облажила с 800 000 лв. Пари САЩ дали и на съдиите – 436 000 лв за програма в средните училища по която образовали учениците – какво представлява съдебната система на България.
б.а. То е ясно какво представлява, след като взема почти 500 000 лв от американците.
Още от млади обработват българите, така че като пораснат да не се налага да плащат.
За последните 5 г за анти Русия американците са инвестирали в България 11,25 млн $. Всички тези пари минават през НПО като „Америка за България“.
Rusia_katedrala_mnogo_kupoli
През 2016 г за битка срещу Русия през медиите ще бъдат хвърлени 83 млн долара за Евразия и Югоизточна Европа.

Подобни новини

Оставете коментар