ТОЗИ ЛИ ще СМЕНЯ СИСТЕМАТА? Абсурд. ПАЛЯЧОТО с КЪРВЯСАЛИЯ ПОГЛЕД те лъже, провикна се …

Този ли ще сменя системата на живот в България? Абсурд. Може да смени единствено едни престъпници с други. Имената им само може да смени.

„Ей народе, опомни се! Палячото с кървясалия поглед те лъже“, провикна се от страниците на в-к „Ретро“ професор Мирослава Кортенска.

Слави Трифонов – Обществената пералня на прехода, така го нарече във вестника Кортенска. – Защото никой по света не е виждал защитник на беден народ да е мутра с целия арсенал от имоти, джипове и всякакви екстри. (б.а. В анкета за Мутра №1 на България за 2015 г от читателите на youcomments.com определиха Бойко Борисов и то с над 85% одобрение спрямо другите номинирани).
Палячото с кървясалия поглед и безвкусни татуировки е богаташ, който иска да те лъже, че защитава твоите интереси. Заставането на подобна мутра срещу системата показва само едно – че става дума за интереси извън статуквото. Че алтернативата за България е една голяма безпътица“, коментира Кортенска.
Slavi_Trifonov
Снимка Интернет
Слави Трифонов обиколи университетите за да търси подписи за своя референдум и снощи от екрана призна – Събрахме 250 000 подписа, до 10 февруари трябва да съберем 400 000 уникални.

Подобни новини

Оставете коментар