ДЯВОЛИ-БАНДИТИ извикаха ПОП в МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ за да изгони Дяволите, а те самите са… ! ДЪРЖАВЕН ТЕРОРИЗЪМ: Не караш колата си, нямаш Гражданска, отписват те в КАТ, после плащаш такса регистрация

Дяволи-бандити извикаха поп в Министерски съвет за да изгони Дяволите и Таласъмите, а те самите са Дяволите и Таласъмите. PR-ът на бандитите пред простолюдието е безкраен.

Иначе държавният тероризъм продължава.
От 1 януари 2016, този който не си е платил Гражданската отговорност без значение дали кара колата си, дали е в ремонт, дали е на трупчета ще бъде отписан в МВР и за да възстанови регистрацията си трябва да плати такса от 2 лв. Държавният тероризъм от години става през банките, затова за 2 лв такса възстановяване плащаш и 4 лв банкова такса. 500 000 коли по 6 лв са 3 милиона рекет.
Добрата новина е, че няма да карате колата си в КАТ, на канал за да ви върнат регистрацията. Този нюанс на държавният тероризъм може да ви се случи 3 пъти в годината, ако плащате Гражданска отговорност на 4 вноски може да загубите най-малко 3 пъти регистрацията на колата си.
Ако ви спрат, нямате Гражданска и сте собственикът на автомобила глобата е 250 лв. Ако не сте собственика глобата е 400 лв, а ако това ви е второ нарушение без Гражданска ще се бръкнете 800 лв. Държавен тероризъм.
От 5 години пишем, че най-големият враг на всеки един гражданите е Държавата, особено когато е в ръцете на Мутри-Бандити.
Boiko_Borisov_celuva_raka_pop_v_Ministerski_savet_goni_Dqvoli
Дяволите извикаха поп да изгони дяволите от Министерски съвет, но не тях.

Подобни новини

Оставете коментар