ДОВОЛНИ ли сте? ИСКАХТЕ АМЕРИКА, станахме! БУМ на продажбите на пистолети, защото… В държавата на БОЙКО БОРИСОГЛУ всеки ден УБИЙСТВА

Доволни ли сте? Искахте Америка, станахме като Америка. Всеки ден в „стабилната“ държава на Бойко Борисоглу стават убийства и то на знакови фигури – вчера наследникът на ВИС, днес шивачът на Борисоглу и Цветаноглу.

Доган и Пеевски заповядаха на Борисоглу и Плевняоглу да свалят охраната на Местан и на секундата гардовете бяха отзовани. Кой командва стабилната държава? Ахмед и Делян разбира се. Услугата е задето ДПС подкрепя всяко ключово гласуване в парламента, като тръгнем от заема от 16 млр и стигнем до гласуването на бюджета, на съдебната и всякакви други реформи. С други думи България се управлява от Оглу.

Магазините на оръжие отчетоха, че продажбата на пистолети са скочили няколко пъти. Причината – лична защита от емигранти и крадци. Особено много газови пистолети били изкупени от собственици на магазини, ателиета, фирми и по селата, за самозащита. На ден в стабилната държава стават от 2 до 5 обира.
60-70% от престъпленията се извършват именно с газови пистолети. Предстои промяна на закона със задължителна регистрация на оръжието. Това обаче може да стане само по адрес в лична карта. Ако живеете в София, а сте от Варна, трябва да отидете до морето за да си регистрирате оръжието.
Boiko_Borisov_celuva_raka_na_Dogan
Снимка Интернет
Тези двама Оглу управляват вилаета на Америка наричан Булгаристан.

Подобни новини

Оставете коментар