АМЕРИКА премина всички норми, вече УБИВА ГЕРМАНЦИ! ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА: От АТЕНТАТА в Истанбул най-голяма полза има ТУРЦИЯ, защото.. ЦЕЛТА от БУФЕРНАТА ЗОНА е в нея да влязат… Единствено ГЕРМАНИЯ е против, защото..

Америка прекрачи всички норми. Вече убива германци. От атентата в Истанбул най-голяма полза има Турция, защото от 3 г иска създаване на Буферна зона. Целта на тази зона е в нея да влязат всякакви джихадистки организации, които най-лесно ще се справят с Асад. Уж камикадзето бил сириец. Как за пари можеш да взривиш всеки е друга тема. Важно е какво обясни Йончева:


„Турция от 3 години иска да създаде Буферна зона в Северна Сирия. И сега спешно и се налага да го направи. Какво означава Буферна зона? Турция я нарича зона за сигурност. Това означава навлизане в Сирия с войска, с военни и установяването на контрол. Официално Турция говори за такава зона още от декември, когато президентът Давутоглу обяви, че зоната трябва да е дължина 98 км и дълбочина 45 км. Този атентат е в полза на тази зона. Защо германски туристи? Единствената държава, която каза твърдо „Не“ е Германия. Още в края на септември Меркел коментира, че това е една абсурдна идея. Даже я определи с това изречение: „Там, ако бъдат изпратени бежанци това място ще се превърне в едно огромно ужасно клане“. Затова германски туристи. Ислямска държава няма интерес да гърми немски туристи, защото Германия не участва в коалицията срещу нея. Америка е за създаване на тази зона. Ню Йорк таймс писа: „Буферната зона е средство за премахването на Асад“. В тази буферна зона необезпокоявани ще бъдат разположени джихадистки организации, защото всички действат срещу Асад. Защо в този момент? Защото сирийската армия отвоюва планинското стратегическо селище Салма в североизночната част на Латакия. От там се отваря пътя за пограничните райони с Турция и там много бързо сирийската армия може да се справи с умерените бунтовници. Русия е също против буферната зона. Свалянето на самолета бе епизод първи за създаването и. Политиката на Турция следващите седмици ще е само в тази посока. България не е добре защитена. Единственият интерес е кризата в Сирия да я няма. С интерес се очаква реакцията на Германия.
Границата между Турция и Сирия в момента е една магистрала за преминаване на всякакви джихадисти, за обучението им в лагери, пренасяне на оръжия. Камиони с оръжия бяха хванати от Турция за Сирия и тези журналисти вкарани в затвора за държавна измяна“, коментира Елена Йончева.
Elena_Joncheva
Елена Йончева обясни кой е извършил атентата в Истанбул, но никой не коментира нейните думи, защото собствениците на медии са американофили и туркофили.

Подобни новини

Оставете коментар