МИСЛЕТЕ, МИСЛЕТЕ, МИСЛЕТЕ Няма АНГЕЛ при УБИЙСТВОТО във ВРАЦА. ЖЕРТВАТА за 1 г 10 пъти е била на КАРДИОЛОГ! Сравнете НАХЛУВАНЕТО на БОРИСОВ в ВСС и БОЯ във Враца! КЛОНИНГИ на всеки километър.. Да си БАНДИТ днес е МОДА

Няма Ангел при убийството във Враца. Двойната аутопсия показа, че по жертвата няма следи от тежка телесна повреда, която да е предизвикала смърта. Тодор е починал от инфаркт, защото е имал слабо сърце. През 2015 г той е бил най-малко 10 пъти на кардиолог. Какво нещо обаче е негативната енерция на обществото. По-важният въпрос е поведението на гражданите, които копират министър председателят. Да си бандит днес е мода. Сравнете нахлуването на Борисов във ВСС и боя във Враца. Едно и също е, защото клонингите са на всеки километър.


Двамата братя във Враца бяха пуснати под домашен арест и решението на съда е правилно, защото причината за смърта не е побой показва двойната аутопсия. Ако нямаше клонинги, нямаше да има конфликт и нямаше да има жертва. Съболезнования.
Снимка Интернет
Todor_Vraca_ubiistvo
Съболезнования на семейството на Тодор. В една от телевизиите брат му призна тази сутрин, че семейството е имало финансови проблеми и дори в момента приемат дарения на банкова сметка за погребението. Кредитите са една от основните причини за възбуждане на напрежение и агресия във всяко българско семейство.

Подобни новини

Оставете коментар