ПРЕСТЪПНИКЪТ от Враца, Стрелча, Перник, Велико Търново…. е МОДЕЛЪТ: Който НОЖ ВАДИ, от нож…. МЕДИИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ в леенето на кръв вчера, днес, утре, … ТЪРСИ се АДВОКАТ не страхливец за дело срещу БОЙКО БОРИСОВ за постоянно налагане на….

Престъпникът от Враца, Стрелча, Перник, Велико Търново… и всички градове и села, в които ще се лее кръв е моделът:
„Който нож вади, от нож умира“.
Питам ви, след като всеки ден премиерът на една държава тиражира през всички медии действия като: Постоянно ги бия, Който нож вади, от нож умира, Опраскай я, Зъби и нокти, … Заплашва, …., нормално ли е субектът, който управлява една държава да насажда насилие и бандитизъм всеки ден през всички медии. И най-страшното е, че тези медии са съгласни и стават съучастници в леенето на кръв вчера, днес, утре.


Търси се адвокат не страхливец за водене на дело срещу Бойко Борисов за постоянно налагане върху българското общество на насилие, бандитизъм, психологически тозмоз и предизвикване на престъпно поведение на всеки един от нас. Отделно демонстрира безнаказаност, която действа подсъзнателно на престъпниците.
Boiko_Borisov_s_6apka_Adidas_vratovrazka
Ще се намери ли адвокат не страхливец, който да заведе колективен иск срещу Бойко Борисов. За колективният иск желаещи много.

Подобни новини

Оставете коментар