ПЕНТАГОНЪТ взе КОМУНИСТИЧЕСКО РЕШЕНИЕ: Изпраща ХИЛЯДИ АГЕНТИ в ЕВРОПА за да …. Всеки, който прави РУСКА ПРОПАГАНДА го ……

Пентагонът – седалището на Министерство на отбраната на САЩ и символ на Въоръжените сили на САЩ взе комунистическо решение – Изпраща хиляди агенти в Европа зада следят кои партии и индивидуални субекти извършват руска пропаганда.
Сега много русофоби ще попитат? Защо решението да е комунистическо? Много просто – Америка пази „комунизма“ си по целия свят. Комунизма в абстрактен смисъл – войни, оръжия, печалба. Думата символизира разликата между Русия и Америка. Символизира Доброто и Злото, въпреки, че и в двете държави са капиталистически, тоест античовешки.


Държавната сигурност от времето на социализма е мечта. Каква демокрация днес, какви 5 лева?
Демокрация е новото име на Дивия Капитализъм. Европа е играчка в ръцете на Америка. За Пентагона да влезеш тук, в Европейския съюз имаме в предвид, и да следиш всеки русофил е детска игра. Да, защото на умиращата пенсионерка Европа изобщо не и е до някакви агенти от Пентагона? Изобщо не и е, защото на прага и са 10 милиона бежанци.
Pentagona_USA
Това е най-голямата административна сграда в света и има формата на правилен петоъгълник. Намира се в окръг Арлингтън, Вирджиния, близо до столицата Вашингтон.

Пентагонa, изглед от югоизток: вижда се река Потомак и паметникът на Джордж Вашингтон на заден план
Строителството на Пентагона започва на 11 септември 1941 г. и за 6 месеца са извършени грубите строителни работи. Въпреки участието на САЩ във Втората световна война вътрешните строителни работи продължават интензивно, както и обзавеждането на сградата. Общата стойност на сградата към предаването и е 83 млн. долара. Тя е предадена напълно за експлоатация на 15 януари 1943 г.

Подобни новини

Оставете коментар