Вече СВЕТОВЕН БАНДИТ, а за ГЛУПАВИ ЖЕНИ е… БОРИСОГЛУ: Аз лично договорих ваксините с ТУРСКИЯ ПРЕМИЕР. ЕВРОДЕПУТАТ: Внасянето на ВАКСИНИТЕ е потъпкване на ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЗАКОНИ, защото…. В живота не е важно КАКЪВ си, а КАК ИЗГЛЕЖДАШ

За бандита граници няма. Той затова е бандит – иска още и още незаконни сделки, за да става все по-богат и по-богат. Иначе какъв бандит е.
Борисоглу признал на среща с жени от ГЕРБ, че лично е договорил ваксините с турския премиер Давутоглу. Заставал твърдо зад Москов. Познавали се от много време и били приятели. Нямало никакъв проблем с тези ваксини, дори неговият племенник бил ваксиниран с „Пентаксим“.


Евродепутатът Илияна Йотова обясни, че внасянето на ваксини в България, които не са произведени в рамките на ЕС е потъпкване на европейските закони. И този скандал е изключително голям, затова в Брюксел трябва да знаят за него.
„Внасяме информацията в Европейския парламент. Въпросът не е дали са опасни или не? Това е друга тема. Важното е, че са внесени незаконно“, категорична беше Йотова сутринта в ефира на БНТ.
Boiko_Borisov_s_jeni_GERB
Снимка Фейсбук
В живота не е важно какъв си, а как изглеждаш, как те представят медиите пред обществото. А медиите са на Певскиоглу.

Подобни новини

Оставете коментар