ПУТИН и РУСИЯ освободиха СИРИЯ! ЛАТАКИЯ падна, българските медии мълчат! От паника ТУРЦИЯ измисли ново навлизане на… ЕРДОГАН поздрави БОРИСОГЛУ за това, че днес стана ДЯДО, но Путин ….

Путин и Русия освободиха Сирия! Латакия падна и е въпрос на дни всички турски платени бунтовници да будат избутани до границата. Латакия е с релеф като нашите Родопи и затова битката за града беше трудна. От тук нататък има само един град – Халеб и турската граница е на крачка. Победена и обхваната от паника Турция обяви оранжев код за военна опасност като измисли ново


навлизане на руски самолет във въздушното и пространство. Необичайно самият президент води пресконференция по темата. Истината е, че Давутоглу и Ердоган не знаят какво да правят, защото до седмица Сирия ще бъде с изцяло изчистена територия от турско присъствие и тогава цистерните с контрабанден петрол от Ислямска държава няма как да минават. За 6 месеца цената на хляба в Турция е скочила с 30%. Безработните вече са 6 милиона. Само забраната от Русия на турския домат и портокал уби турската икономика. Да не говорим за всички забранени стоки. На фона на тази тъжна за турците картинка Ердоган поздрави везира си Борисоглу, защото тази сутрин стана дядо. Подобен поздрав от Путин и Русия обаче няма.
karta_Siria
Снимка Интернет
Виждате Латакия, виждате и Халеб. До 10 февруари Путин ще изчисти и последния турчин на Ердоган от територията на Сирия. В края на деня днес Турция обяви оранжев код на военно положение, а руснаците им се подиграха с изявлението – Гледате много холивудски екшъни!

Подобни новини

Оставете коментар