ДПС, АТАКА, СКАТ и Местан назначиха МАДАМАТА за министър и СПАСИХА кабинета БОРИСОВ II. ЦИФРИТЕ: Кой как.. и колко отсъстваха от залата? БЪЛГАРИЯ блокирана, а Борисоглу ИЗЛЪГА за протестно писмо до Брюксел, но се хвали, че се е отъркал в КЕРИ в Лондон

Частните партии ДПС, Атака, СКАТ и 5-ма на Местан назначиха мадамата за министър на образованието. Дни преди това бълваха огън срещу нея, но изпълниха заповед и спасиха кабинета Борисов II.
Цифрите:


37 депутати отсъстваха от залата и те бяха фатални за назначаването на мадамата – 9 от ДПС, 6 от Атака, 5 на Местан, 3 от ПФ, ..
„За“ Кунева гласуваха 80 депутати от ГЕРБ, 13 от Реформаторски блок, 8 от БДЦ и 3-ма независими. Общо 104 депутати.
„Против“ бяха 35 от БСП, 21 от ДПС, 1 от РБ, 2 от ПФ, 5 от „Атака“ и двама независими.
Сред въздържалите се бяха 6 от РБ, 13 от ПФ, 3 от БДЦ и 9 от АБВ.
В същото време Борисоглу и Митовоглу бяха в Лондон. В социалната мрежа Борисоглу се похвали, даже пусна снимка, че се е отъркал в световния бандит Кери, което не топли нито един българин. Заради атака от бизнеса в България по проблема с блокадата на гръцко-българската граница Митов пусна официално до медиите, че са изпратили протестно писмо до Брюксел. От Европейската комисия обаче уточниха, че не са получавали никакво писмо от България, че Гърция нарушава свободното движение на стоки и капитали в рамките на ЕС. Тоест Митовоглу и Борисоглу излъгаха от Лондон, за да тушират ескалиращото напрежение в България.
Keri_Borisov_Mitov_v_London
Снимка Фейсбук
Това е едниствената снимка с която Борисоглу се похвали, че се е отъркал в световния бандит Кери.

Подобни новини

Оставете коментар