Защо УДАРИХА ТОЯГАТА на СВЕЩЕНАТА КРАВА Борисов? Няма ПОЛИТИЦИ в България, които да са на НИВОТО на интелигентните българи в чужбина! Това е ИСТИНАТА! Кой е БОРИСОВ за младите учени българи – НИКОЙ! Кой е Борисов в България – …..!

Защо удариха тоягата на Свещената крава Борисов? Отговорихте ли си на този въпрос, след като изгледахте видеото от Лондон? Кой е Борисов в интелигентния свят на емигрантите, на младите, учените българи в чужбина?


Никой!
Кой е Борисов в България? – Бог! За първи път лъсна, че българските политици нямат нищо общо с българите, които искат да се върнат и които милеят и страдат за България. Които са на друго ниво, защото в един жесток свят със зъби и нокти успяват. Този скандал дава надежда, че България не е загинала. Те най-после удариха здрава, чепата тояга на свещената крава Бойко Борисов. Това е истинският факт от Лондон. Емигрантите питат – Защо политиците ни са предатели? Защо не са като Виктор Орбан и Зденек Земан? Защо са бучащи крави слуги на Америка и Турция? Какво излезе от цялата работа? Услужливи медии в България се надпреварват да разследват кой от Атака, кой от БСП? Какво значение има когато хората питат – Кога България ще стане място в, което могат да се възпитават децата си като българчета? Как няма измисленият Бойко да мълчи! Какво могат да кажат вашингтонските слуги Даниел Митов и Екатерина Захариева или дипломатиеският лакей Константин Димитров? Голям шум се вдигна. PR-ите скочиха, това било скандал! Това не било достойно! Това му се полага на Борисов – тояга! Както казва Оскар Уайлд – Той трябва да бъде бит с нея.
Peevski_Borisov_edna_glava
Снимка Интернет
Чакат Бойко Борисов да отреже лентичката на гръцката граница, на 3-те гранични пункта. Там революционните гърци отварят границата само за час, което скъсява опашката тирове с 1 км, но я увеличи с пъти повече. В момента е от 10 до 15 км.
След като се върна от Лондон Бойко Борисов вместо да отиде на границата да отреже лентичките избяга в Германия и се похвали в профила си във Фейсбук, че се срещнал там с някакъв и си говорили нещо, което не топли нито един българин.
В профила на Борисов във Фейсбук го няма видеото от Лондон, но в коментарите десетки българи са пуснали видеото. В коментарите българите напомнят на Борисов, че 20 февруари наближава.

Подобни новини

Оставете коментар