ОБЯВИХА ОФИЦИАЛНО третата световна война. БЪЛГАРИЯ за 3-ти път е в ГУБЕЩАТА КОАЛИЦИЯ. След 1000 години ХРИСТИЯНСКИЯТ СВЯТ се обедини на летището в Хавана в 2-часова среща между… ДЖАМБАЗКИ: Турция лъже целият свят, че…

Обявиха официално Третата световна война. Тя не е като останалите две с танкове и пушки. Участниците днес стоят на една мама и дискутират кой какво ще направи. Обявяването на Третата световна война стана с официалното изявление на Америка, Турция, Саудитска арабия и Катар на масата преговори за Сирия в Мюнхен, че


са купили и пратили оръжие на сирийската опозиция в това число ракети „Земя земя“. Другото доказателство за Третата световна война е тази информация от 18,45 ч тази вечер:
Представители на кюрдките сили за самоотбрана (КСС) заявиха, че артилерия на турските въздушни сили е стреляла по военното летище Минех на север от сирийския град Алеппо, съобщава телевизонният канал „Ал-Маядин“.
След 1000 години студени отношения християнският свят се обедини след 2-часова среща на летището в Хавана между Римокатолическата църква в лицето на папата и Източно-православната църква в лицето на руския патриарх. Приета беше декларация за обединение, след като православието е разделено още в далечния 11 век.
„Говорихме като братя да има обединение. Приехме съвместна декларация за възстановяване на христианското единство в тази сложна обстановка в Близкия Изток“, коментира папата.
На международна среща на високо ниво за Сирия външният министър на Турция Чавушоглу каза днес, че Турция и Саудитска арабия може да започнат сухопътна операция в Турция. (б.а. тя отдавна е започнала) Е къде е Америка в тази Трета световна война? Зад Турция и Саудитска арабия, къде да е. Къде е България в тази Трета световна война? Отново е на страната на губещата коалиция, къде да е.
razru6en_grad_Alepo_Haleb_Siria
Снимка AFP 2016/ George Ourfalian
Това е снимка от днес на Третата световна война в Сирия, Алепо (Халеб). Защо този град е толкова важен за Турция и как Турция манипулира Европейския съюз и целия свят обясни евродепутатът Джамбазки по телевизия България Он еър:
Турция лъже цяла Европа и целия свят, че сирийците бягат от руските удари. Истината е, че тези които бягат са млади, силни брадясали мъже, с които Турция насели град Халеб за да им осигури така наречения кюрдки коридор. Защо този коридор е толкова важен за Турция? Защото от Халеб до турската граница Турция искаше да прави буферна зона, която да контролира. Сега обаче тази сирийска територия се завзема от Русия и сирийската армия.

Подобни новини

Оставете коментар