РУСКИ ХАКЕРИ се направиха на ПОРОШЕНКО и ЯЦЕНЮК и говориха по телефона с ЕРДОГАН, който признал, че… ПРОВОКАЦИЯ или РЕАЛНОСТ, има и ВИДЕО? Реалност е обаче, че ПУТИН победи АМЕРИКА с ЦЕЛУВКАТА на папата и патриарха

Руските телефонни хакери Владимир Кузнецов и Алексей Столяров, съобщиха във видео анонс, че са се направили на украинския президент Петро Порошенко и премиера Арсений Яценюк и са


разговаряли с турския премиер Ердоган. Новината попадна от руските в турските и европейски медии. Анонсът на разговора бе разпространен на официалния страница на Кузнецов в YouTube. Двамата обещаха да публикуват целия разговор. В интернет те са известни като Вован и Лексус. От канцеларията на турския президент отричат да е имало подобен разговор. Провокация или реалност според теб? Има и видео:

В анонса Ердоган топло приветства украинския президент, наричайки го „скъпи приятелю“. В разговора „Порошенко и Яценюк“ разкриват намерението си да организират диалог между ръководителите на двете страни пострадали от руските санкции. Двамата предлагат от името на Порошенко и Яценюк Турция и Украйна да координират общи действия срещу Русия, тъй като Киев започнал да организира общ блок на страните, пострадали от руските санкции.
„С удоволствие. В това отношение не трябва да имате никакви съмнения“, увери ги турският държавен глава. Нладимир и Алексей предложили на Ердоган пилотът, който свалил руския самолет да бъде обявен за герой. Турчинът се замислил, но после се измъкнал с думите: Той е един обикновен турски герой.
Двамата зевзеци си направиха подобна шега и с английската попзвезда Елтън Джон като му се представиха за Владимир Путин. Сред обектите на техните номера са грузинският губернатор на Одеска област Михаил Саакашвили, киевският кмет Витали Кличко, радикалният депутат националист Олег Ляшко, вътрешният министър на Украйна Арсен Аваков и олигархът Игор Коломойски.
Не е шега обаче, че Путин победи Америка с целувката между папата и руския патриарх и сключеното споразумение за обединение на християнството по целия свят. Защо Путин победи Америка? Защото досега всички папи са били под командването на Америка. Днес обаче конците вече дърпа Путин, защото врагът е общ – ислямизацията на Европа. Пак Русия ще спасява задника на осраната и безмозъчна Европа.
Vladimir_Kuznecov_Aleksei_Stolqrov_telefonni_hakeri
Снимка Интернет
Владимир Кузнецов и Алексей Столяров твърдят, че са говорили с Ердоган, турците обаче отричат! На кой да вярваме? Двамата предложили на Ердоган пилотът, който свалил руския самолет да бъде обявен за герой. Турчинът се замислил, но после се измъкнал с думите: Той е един обикновен турски герой.

Подобни новини

Оставете коментар