ТУРЦИЯ навлезе в СИРИЯ! БОРИСОГЛУ се СТРЕСНА! Звъни на МЕРКЕЛ и моли за…. Въвлече и ГЛУПАВИЯ СТАНИШОГЛУ в бандитските си игри

Турция навлезе в Сирия със сухопътни войски, съобщиха преди минути всички руски медии. По-рано днес турската авиация за втори път стреля срещу сирийската армия и руснаците със 155 милиметрови оръдия, които имат далекобойност от


40 км и взривяват 70 кг снаряди.
Който не вярваше на информацията ни от вчера, че Третата световна война е в пълен ход, вече да вярва. Даже българските телевизии с ден закъснение съобщиха подробно за бойните действия. Даже българските медии съобщиха, че бойни самолети на Саудитска арабия са пристигнали в турските бази. Единственото, което излъгаха, че ще борят Ислямска държава. Истината е, че ще стрелят по сирийците и кюрдите и руснаците, които са на 10 км от турската граница. Тоест малко им остава да освободят Сирия от Турция, Америка, НАТО и всички останали бандити.

Българският министър председател Борисоглу се стресна и тази вечер се похвали в профила си във Фейсбук, че е говорил спешно с Меркел да я моли гръцко-македонската граница да не се затваря. Тъй като последно време Борисоглу няма байганьовски изяви в медиите, защото няма поводи за лентички, затова се похвали, че в понеделник ще участва в срещата между Полша, Чехия, Унгария и Словакия по преблема с бежанците. Борисоглу се самопокани, въпреки че никой не го брои и се вълнува от поведението му на нарцис, слагачество на Европа и Америка и геноцид към българите.
Borisov_Stani6ev_sre6a
Снимка Фейсбук
Борисоглу пусна тази снимка и се похвали в профила си, че се е срещнал със Станишоглу, защото лидерите на големите партии трябвало да имат общи действия за националните интереси. Станишоглу, който управлява България с ДПС и Борикоглу, който в момента управлява България с ДПС, по какво се различават те? По-това, че единият е по-голям бандит от другия спрямо българския народ.

Подобни новини

Оставете коментар