БУХАЛКАТА на БАНДИТА – МАРТИНОГЛУ отвлича вниманието на медиите с атентат… ДОНЧЕВА: Българинът е жертва на ОГРОМНА МАНИПУЛАЦИЯ. Никъде по-света премиер няма право да спира обществени поръчки, само в тоталитарна държава… Назначил е АГЕНТИ във всяко министерство и агенция да докладват за обществените поръчки, за да ги раздава после на… Личният му зъболекар раздава поръчките в строителството и..

Последната седмица Борисоглу беше накълцан на кайма и в Лондон с огледалото и от Брюксел със сравнението с Румъния и корупцията, и в Прага с отказа да затвори границата за бежанци. За да замаже реалността Борисоглу спря обществената поръчка на магистрала „Хемус“ като използва за изтривалка Пеевски и Златев. Последният обаче му го начука пред всички медии вчера, че няма никакво участие в нито една от всичките 7-8 фирми в двата концорсиума, които спечелиха поръчката и предупреди Борисоглу, че държава, която се управлява по слухове не е държава. Медиите награбиха бандита и той вкара в действие бухалката си Мартиноглу Димитров. Звъни бухалката по телевизиите сутринта и обяснява, че


направили опит за атентат срещу него, защото му отрязали спирачките. Даже бил сигурен защо го направили. Много говорил за КТБ и… Дрън, дрън! Мартиноглу просто изпълни поръчка на Борисоглу да отклони вниманието на медиите, които го захапаха здраво.
Основателят на „Движение 21“ направо го направи на решето:
„Не е работа на премиера на една държава да спира обществени поръчки. Такова чудо няма никъде по -света. Министър председател по слухове, по лично осмотрение, убеждение да спира, защото иска да се разграничи, където иска да се обедини. Да казва, това го спираме, Аз това съм разпоредил. Това не е твоя работа, не е в твоите правомощия. В коя държава сте видели да се управлява така. Българският зрител трябва вече да разбира, че е жертва на една огромна манипулация от страна на ръководството на държавата, която раздава обществени поръчки много отдавна. Когато се появят някакви слухове или някаква необходимост развяват някаква сделка за да убедят народа или Брюксел, че се разграничават. Това са абсолютно забранени неща. Лиляна Павлова, ако е нормален министър ще подаде оставка. Не е възможно някъде по света да става такова вмешателство от страна на министър председател, освен в тоталитарни държави, където аз давам поръчките и аз ги вземам. Управляващите са назначили във всяко министерство и всяка агенция човек, който да им докладва лично обществените поръчки, които следва да се раздават, за да могат те да ги разпределят. Питам, къде в строителния бизнес се намира зъболекарят на министър председателя? Вярно ли е, че зъболекарят на министър председателя има съществена роля за обществените поръчки в строителството. Държава без правила не е държава“.
Martin_Dimitrov_Boiko_Borisov
Снимка Интернет
Бухалката Мартиноглу.

Подобни новини

Оставете коментар