КЬОРФИШЕЦИТЕ и ЛЪЖИТЕ на БОРИСОГЛУ са безкрайни! ЛЕТИЩЕ ВИДИН продадено ТАЙНО за смешните … лв на неговите хора…. 4 от ПОРЪЧКИТЕ, които спира НЕ са ЗАВЪРШИЛИ, но оня обяви победители заради които ги спира… ЛЪЖЕ като дърт циганин, НОВАТА му МЕДИЙНА БУХАЛКА е ….

Кьорфишеците и лъжите на Борисоглу са безкрайни. Спира обществени поръчки каквито правомощия няма. Обявява победител заради който ги спира, а 4 от тях – тази за 95 млн лв и 3 във Варна и Бургас изобщо не са завършили. Тоест нямат победител. Лъже всеки ден за да се хареса на народа, а летище Видин е продадено тайно на цената на един апартамент.
Информацията е на Видин онлайн от вчера:
Летище Видин продадено тайно и на безценица от правителството на Борисов-2
Най-апетитните 12 дка от летище Видин, заедно с масивни сгради с обща застроена площ 3 895 кв.м, (няма грешка – три хиляди осемстотин деветдесет и пет квадратни метра) са били продадени само за


162 хил.лв., т.е. на цената на един голям апартамент в София. Новият собственик е фирма „Катерина“, собственост на Лилия Гривова.
Народните представители Михаил Миков и Филип Попов са задали актуален въпрос и чакат устен отговор в пленарна зала от транспортния министър Ивайло Московски.
Отговор трябва да дадат и свързаните с Видин трима депутати от управляващата коалиция Владимир Тошев (ГЕРБ), Вили Лилков (Реформаторски блок) и Иван Иванов (АБВ). Защото не са невинни!
Ваня Ставрева
––––––––––
Борисоглу има и нова медийна бухалка. Всеки ден споделя във Фейсбук материали на в-к „Дневник“ и медийната група на Прокопиоглу, които го хвалят разбира се. Сега вече ви е ясно защо Пеевски каза: Като се погледне в огледалото вижда Прокопиев.
В същото време бедстващи български шофьори го викат на гръцката граница, но там няма да отиде. Знаете защо.
Borisov_Prokopiev
Снимка Интернет
Новите партньори. Не, че старите за отрязани. Просто за пред хората.

Подобни новини

Оставете коментар