ОРБАН при ПУТИН, категорични: БЕЖАНЦИТЕ ще спрат, след като РУСИЯ спре РАЗБИВАЧИТЕ на държавите там ТУРЦИЯ УБИВА свои войници в АТЕНТАТИ, поводът е да бомбардира КЮРДИСТАН ФРЕНСКИТЕ ФЕРМЕРИ след 7 дни протест: Искаме си РУСКИЯ ПАЗАР, иначе…

Орбан беше при Путин в Москва! Двамата са категорични: Бежанците ще спрат, след като Русия спре разбивачите на държавите като Сирия, преди това Ирак и всички останали, които бяха светски държави, а сега са терористични територии управлявани от Америка.
Турция сама си прави атентати, а поводът е да бомбардира Кюрдистан, който става все по-силен с освобождаването на Сирия от Русия. Давутоглу ще моли утре Европа и света да

навлезе в Сирия и убива кюрди, защото имало доказателство, че кюрд от Сирия направил атентата в Анкара, при който умряха 28 турски военни на 200 метра от министерството на отбраната на Турция. По-късно в източната част на Турция в друг атентат бяха убити 6-ма турски войници.
Френските фермери протестират вече 7-ми ден, но без да блокират граници. Исканията им са различни: Руския пазар.
„След затварянето на руския пазар 1/4 от нас са пред фалит, друга 1/4 са намалили производството си с 50%, а всички останали търпят огромни загуби. Ако така продължава ще предприемем по-радикални действия“, заплашиха френските фермери.
Putin_Orban
Снимка Интернет
Путин и Орбан си приличат по това, че държавите, които управляват са над всичко. Сравнете го с Бандита, за който България е територия за разграбване от който си плати.

Подобни новини

Оставете коментар