БЪЛГАРСКИ ФИРМИ ЗАТВАРЯТ ГРАНИЦАТА с РУМЪНИЯ, защото… На ГРЪЦКАТА ГРАНИЦА бедстващите ШОФЬОРИ питат: КЪДЕ са ПРИЯТЕЛИТЕ от ЕВРОПА на нашия ПУТЬО? Туск, Муск, Меркел, Камарън, Юнкер.. Оказа, се че той изобщо не е поставял… Ако до утре БОРИСОВ не дойде, атакуваме…

Наши строителни фирми заплашиха да блокират пътя за Румъния на границата преди Дуранкулак, защото не са получили парите си от държавата за направен по европейски проект ремонт на


стадиона в Шабла. Сумата е 300 000 лева. Фирмата-изпълнител получила цялата сума за проекта, която е около 3 млн. лева без ДДС, но не се била разплатила със своите подизпълнители – фирми от Каварна и Шабла. Те имали кредити и задължения към доставчици и служителите си. Проектът е отчетен през декември 2015 г.
Проектът „Развитие на спорта в община Шабла – реконструкция и доизграждане на стадион и парков комплекс в Шабла се финансира по Програмата за развитие на селските райони и е на стойност 5 539 842.лв. без ДДС.

На гръцката граница бедстващите шофьори питат: Къде са приятелите от Европа на нашия Путьо? Юнкер, Мюнкер, Туск, Муск, Меркел, Камерън, ..
„Имаме ли дъържава? Ако до утре Борисов не дойде и ни спаси, атакуваме границата“, заплашиха група шофьори. Пълната блоката и от двете страни на границата е вече 6 дни и опашката е общо 60 км.
„О много добре, че ни информирате. Ще следим процеса“, възкликнала снощи комисарката по транспорта в ЕС на обаждане на външния министър Митов. Това означава, че нашият Бандит изобщо не е поставил въпроса пред приятелите си бандити от ЕС.
Boiko_Borisov_se_smee_Merkel_Kamaran_drugi_EU
Снимка Фейсбук
Европейският съюз няма да се разпадне, защото огромната администрация не иска това. Така се е разраснала чиновническата маса, че няма как да иска друг живот.

Подобни новини

Оставете коментар