НОВ PR за БАНДИТА! Получил ето тази заплаха за УБИЙСТВО… НОМЕРАТА му вече ги знаят и ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ Сега 3 дни ще го коментират като ГЕРОЙ, а не човешките проблеми в..

Нов PR за Бандита! Преди дни ви казахме, че кьорфишеците и номерата му са безкрайни. Получил ето тази заплаха за убийство по пощата. Снимка с куршум. Специалните служби сметнали, че


не става безобидно писмо от психично болен, а реална заплаха. Питат го преди минути страхувате ли се? Отговорът:
„Не! Като си вкарал в държавата 3 млр лева от контрабанда. Това са цигари, алкохол, захарта, месата, … Като спреш за 1,5 млр обществени поръчки, като всеки ден уволняваш… Всеки трябва си поеме кръста. Нито ми е за последен, нито за първи път“.
Ще ви занимават с такива акции всеки ден, ако е необходимо. И така до края на живота ви, вместо да коментират човешките проблеми в държавата:
– Само днес има 4 големи обира. За бой и обир на пенсионерите по селата не говорим. Занимаваме се с имиджа на бандита.
– Излезе днес един следовател и обясни отвътре цялата схема на зависимост в съдебната система, по закон.
– Цялата схема на Европейският съюз е сбъркана и вие ще дойдедета на нашата съвсем скоро, предупредиха гърците.
– Хиляди емигранти чакат на българо-македонската граница, защото Македония реши да не ги пуска. През турската и гръцката граница всеки ден минават по 100-200 емигранти. От тях хващат 10-20.
– В Ловеч лекари и сестри цял ден викаха Оставка и затвориха болницата с протест. Според тях болницата умишлено се затрива в полза на частна болница в града.
– Сметната палата извади скрити доходи на 270 чиновници от властта: Вежди Рашидов, Синьото Наде, и още знайни и незнайни герои на нашето време.
Така ще е, след като ви управлява мутра, човек бандит по душа.
Boiko_Borisov_kur6um

Подобни новини

Оставете коментар