МИСТЪР БИЙН обиколи света с ВАШИТЕ ПАРИ: за 7 дни – 73 000 км, колкото 2 пъти обиколката на Земята, с орда журналисти, а ПАРИТЕ … Посетиха ДЪРЖАВИТЕ: …

Мистър Бийн обиколи света с вашите пари: за 7 дни – 73 000 км, 2 пъти обиколката на Земята, а парите


колко са, потрошени не казват. Прощалната екскурзия с вашите пари взе на борда огромна група журналисти, които да обслужват Бийн.
Един от тях разказа следното в ефира на БТВ:
„Общо летяхме 73 000 км по въздух, което е 2 пъти обиколката на Земята. Маршрутът беше много як. С много кацания, много неща видяхме. Дългата визита започна първо с Исландия, после кацнахме в Бангор, град в Америка на граница с Канада, родното място на Стивън Кинг. Снимахме се с неговата къща. Зловеща е. Купил е и съседната къща, бяла, направил я е библотека. Зимата живее на топло във Флорида. След Америка отлетяхме за Бразилия през Куба. Пури, ром и кубинска музика. 1 песо е 1 долар. Пристигнахме в град Бразилия, който целият град е паметник на архитектурата. Гледаш го отгоре, структура на самолет. Така е проектиран. Построен е през 1965 г. После Сао Паоло, 20 милионен, концентрация на супербогати хора и много бедни. Много е сериозна ножицата. Комплексите на богатите са обградени с електрическа ограда и жива охрана. Предупредиха ни, че всичко може да ни се случи. Кражбите са най-нормално нещо, начин на живот. Телефонът ми го грабнаха от ръцете до едни полицаи, от мотоциклет. Спираш на червен светофар вечер, нападат те и те обират. Каквото докопат. Животът не струва пукната пара. Над 20 000 милиона са и масово са бедни и се издържат с кражби. В хотелите има надпики: Не носим отговорност за личните ви вещи в стаите. Следващата ни спирка беше Буенос Айрес (Хубав въздух, хубави ветрове), Париж на Южна Америка.
Plevnaliev_hili_se_kato_oligofren

Подобни новини

Оставете коментар