Предлагам ЗАКОН за РУСИЯ: Нито дума и действие срещу руснаците 200 г напред, което ни гарантира, че … Такъв договор има в Германия за Америка От 1 март в БЪЛГАРИЯ тръгва РУСКА ТЕЛЕВИЗИЯ, но не новинарска, а …

Предлагам закон за Русия: Нито дума и действие срещу руснаците 200 г напред, което ще ни гарантира, че


200 г българският народ ще го има и ще може да се изхранва. Защото Русия ще ни гарантира сигурността, а огромната и територия и население може да изхранва 10 Българии като купува хранителните ни стоки.
Подобен договор във военен аспект има подписан между Германия и Америка след капитулацията на Хитлер при много заробващи условия с изгаждането на десетки американски бази на немска територия.
В нашия 200-годишен договор с Русия няма да има военни база. Ще има само – нито дума и действие срещу руснаците. Това е достатъчно.

От 1 март в България стартира руска телевизия, но не новинарска, а 24-часов филмов канал. Разрешението, което е дала СЕМ е за филми. Ако каналът беше новинарско-публицистичен нямаше да му дадат разрешение.
„HMTV ще представя нови филми и съвременна класика от игралното и неигралното кино, създадени от водещи руски и световни кинематографи за семейно гледане“, обясни собственикът – компанията „Хоризонт медия“ с офис е във Варна.
BG_i_RUS_glagove_1/2_me4ka_1/2_lav
Снимка Интернет
Джунгла без най-силните животни – лъв и мечка може ли? Не може. ДПС вкара Борисоглу в капана да създаде комисия за разследване Турция меси ли се във вътрешните работи на България. Този факт доказва, че Борисоглу е на каишка на ДПС. Тогава за да се скрие зависивостта слугите вкараха и Русия в комисия.

Подобни новини

Оставете коментар